Jelentkezési lap
Főoldal -> Tanúsítványok
Tanúsítványok
A tanfolyam elvégzését követően a képzésben résztvevők a tanfolyam elvégzését igazoló QR-kóddal és hamisítás védelemmel ellátott Tanúsítványt kapnak. A tanfolyam elvégzését követően akár vállalkozás is indítható.
A Tanúsítványok Angol és Német nyelven is elérhetőek!
Eddigi tapasztalataink szerint az idegen nyelvű Tanúsítványokat számos országban elfogadják.
Új, technikailag fejlettebb, a hamisítások elkerülésének védelmében az összes Tanúsítvány rendelkezik QR-kóddal és szárazbélyegzővel. A QR-kódra keresztelt megoldás egyszerre teszi lehetővé az azonosítást és a jogosultság ellenőrzését.
Mit jelent a QR-kód?
A QR-kód (Quick Response-kód) egy kétdimenziós vonalkód (tulajdonképpen pontkód), amit a japán Denso-Wave cég fejlesztett ki 1994-ben. Nevét az angol Quick Response (=gyors válasz) rövidítéséből kapta, egyszerre utalva a gyors visszafejtési sebességre és a felhasználó által igényelt gyors reakcióra. Rendkívül népszerű Japánban, ahol számos plakáton, hirdetésen szerepel, és a legtöbb mobiltelefon is képes értelmezni.
Jó tulajdonsága, hogy bármilyen irányból készülhet róla fénykép vagy szkennelt kép, nem kell törődni a kód helyes tájolásával. Ez azért lehetséges, mert a kód megfejtésére, dekódolására szolgáló programok a három sarokban elhelyezett jellegzetes, minden QR-kódban azonos minta alapján el tudják dönteni, milyen irányban kell a kód pontjait értelmezni, feldolgozni, még akkor is, ha a kódbélyegről készült kép teljesen ferde.
A hibajavítás, tehát a hibák ellenére a kód tartalmának hibátlan kiolvasása úgy lesz lehetséges, hogy a kódba annak előállításakor már belefoglaltak olyan kiegészítő jelzéseket is, amelyek segítségével a dekódoló program bizonyos mértékű torzulást még képes tolerálni. Hogy ennek a jeltorzulásnak mikor mekkora a megengedett legnagyobb mértéke, a kód előállításához használt, szabványosított módszerek megválasztásán múlik, és ezt a kód elkészítésekor döntheti el a felhasználó, a használt program lehetőségein belül.
A QR-kódra keresztelt megoldás egyszerre teszi lehetővé az azonosítást és a jogosultság ellenőrzését.
Választható tanfolyamok:
Profimasszőr képzés
Svéd masszázs tanfolyam
Frissítő masszázs tanfolyam
Thai talp masszázs tanfolyam
Köpölyöző terapeuta tanfolyam
Aromaolajos Thai masszázs tanfolyam
Terápiás trigger pont masszázs tanfolyam
Lágy Csontkovácsolás tanfolyam
Kinezio Tape (Acu Tape) tanfolyam
Gerincregeneráló-Tartásjavító masszázs
Talpreflexológia tanfolyam
Kleopátra masszázs tanfolyam
Testtekercselő tanfolyam
Láva Kagyló / Hot Shell masszázs tanfolyam
Thai Herbal / Pinda Sweda masszázs tanfolyam
Thai bambusz masszázs tanfolyam
Nyirok masszázs tanfolyam
Fiatalító arc masszázs tanfolyam
Baba masszázs tanfolyam
Cellulitisz, Alakformáló masszázs tanfolyam
Indiai fej masszázs tanfolyam
Menedzser masszázs tanfolyam
Lávaköves masszázs tanfolyam
Tibeti méz masszázs tanfolyam
Kényeztető talpmasszázs tanfolyam
Csokoládé masszázs tanfolyam
Aroma masszázs tanfolyam
Továbbképzéseinket ajánljuk mindazoknak, akik már meglévő vállalkozásukat bővíteni szeretnék. Ezáltal vendégeit új szolgáltatásokkal lepheti meg és nem utolsó sorban több profitra tehet szert.