Jelentkezési lap
Főoldal -> Tanúsítványok
Tanúsítványok
A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők az Enterside Oktatásszervező és Forgalmazó Kft. által kiállított, a tanfolyam elvégzését igazoló szakmakód számmal, QR-kóddal és hamisítás védelemmel ellátott Tanúsítványt kapnak. Tanúsítványra az ország bármelyik okmányirodája vállalkozói igazolványt állíthat ki.
A Tanúsítványok Angol és Német nyelven is elérhetőek!
Eddigi tapasztalataink szerint, idegen nyelvű Tanúsítványainkat minden országban elfogadják.
Angol illetve Német nyelvű Tanúsítványainkat a külföldi hotelek, kozmetikai és fitness szalonok is elismerik, vagy akár külföldi vállalkozásra is alkalmasak.
Tanulóink érdekében 2019-től új, technikailag fejlettebb, a hamisítások elkerülésének védelmében az Enterside Oktatási Központ által kiállított összes Tanúsítvány rendelkezik QR-kóddal és szárazbélyegzővel. A QR-kódra keresztelt megoldás egyszerre teszi lehetővé az azonosítást és a jogosultság ellenőrzését.
Mit jelent a QR-kód?
A QR-kód (Quick Response-kód) egy kétdimenziós vonalkód (tulajdonképpen pontkód), amit a japán Denso-Wave cég fejlesztett ki 1994-ben. Nevét az angol Quick Response (=gyors válasz) rövidítéséből kapta, egyszerre utalva a gyors visszafejtési sebességre és a felhasználó által igényelt gyors reakcióra. Rendkívül népszerű Japánban, ahol számos plakáton, hirdetésen szerepel, és a legtöbb mobiltelefon is képes értelmezni.
Jó tulajdonsága, hogy bármilyen irányból készülhet róla fénykép vagy szkennelt kép, nem kell törődni a kód helyes tájolásával. Ez azért lehetséges, mert a kód megfejtésére, dekódolására szolgáló programok a három sarokban elhelyezett jellegzetes, minden QR-kódban azonos minta alapján el tudják dönteni, milyen irányban kell a kód pontjait értelmezni, feldolgozni, még akkor is, ha a kódbélyegről készült kép teljesen ferde.
A hibajavítás, tehát a hibák ellenére a kód tartalmának hibátlan kiolvasása úgy lesz lehetséges, hogy a kódba annak előállításakor már belefoglaltak olyan kiegészítő jelzéseket is, amelyek segítségével a dekódoló program bizonyos mértékű torzulást még képes tolerálni. Hogy ennek a jeltorzulásnak mikor mekkora a megengedett legnagyobb mértéke, a kód előállításához használt, szabványosított módszerek megválasztásán múlik, és ezt a kód elkészítésekor döntheti el a felhasználó, a használt program lehetőségein belül.
A QR-kódra keresztelt megoldás egyszerre teszi lehetővé az azonosítást és a jogosultság ellenőrzését.
Olvassa le telefonjának fényképezőjével a Tanúsítványon lévő QR-kódot, ami átvezeti az Enterside Oktatási Központ weboldalára, ahol a Tanúsítványon szereplő születési dátum megadásával, ellenőrizheti a Tanúsítványa hitelességét.
(Az Enterside Oktatási Központ minden 2019 előtt kiállított Tanúsítványai teljes mértékben hitelesek és érvényesek!)
Tanúsítványt adó alaptanfolyamok:
ÚJ Profimasszőr képzés
Svéd masszázs tanfolyam
Frissítő masszázs tanfolyam
Tanúsítványt adó továbbképzéseink egészség és szépség iparban dolgozók részére:
ÚJ Thai talp masszázs tanfolyam
ÚJ Köpölyöző terapeuta tanfolyam
ÚJ Aromaolajos Thai masszázs tanfolyam
Terápiás trigger pont masszázs tanfolyam
Lágy Csontkovácsolás tanfolyam
Kinezio Tape (Acu Tape) tanfolyam
Gerincregeneráló-Tartásjavító masszázs
Talpreflexológia tanfolyam
Kleopátra masszázs tanfolyam
Testtekercselő tanfolyam
Láva Kagyló / Hot Shell masszázs tanfolyam
Thai Herbal / Pinda Sweda masszázs tanfolyam
Thai bambusz masszázs tanfolyam
Nyirok masszázs tanfolyam
Fiatalító arc masszázs tanfolyam
Baba masszázs tanfolyam
Cellulitisz, Alakformáló masszázs tanfolyam
Indiai fej masszázs tanfolyam
Menedzser masszázs tanfolyam
Lávaköves masszázs tanfolyam
Tibeti méz masszázs tanfolyam
Kényeztető talpmasszázs tanfolyam
Csokoládé masszázs tanfolyam
Aroma masszázs tanfolyam
Továbbképzéseinket ajánljuk mindazoknak, akik már meglévő vállalkozásukat bővíteni szeretnék. Ezáltal vendégeit új szolgáltatásokkal lepheti meg és nem utolsó sorban több profitra tehet szert.