Jelentkezési lap
Főoldal -> Tanfolyamok -> Láva Kagyló - Hot Shell masszázs tanfolyam
Láva Kagyló - Hot Shell masszázs tanfolyam
A láva kagyló masszázs más néven Hot shell masszázs a legeslegújabb masszázstechnika mely a legexkluzívabb wellness masszázsok csoportjába tartozik. Európa számos országaiban nagy sikerrel alkalmazzák a kagyló masszázst, azonban hazánkban még kevésbé elterjedt. Ajánljuk mindazoknak, akik az egészség illetve szépségiparban dolgoznak pl. masszőrként, kozmetikusként, gyógytornászként és szeretnének egy új szolgáltatást megismertetni vendégeikkel.
A Hot shell masszázst más néven, Tigriskagyló masszázsnak is nevetik, mivel a kezelés során igazi tigriscsíkos kagylókkal dolgozunk, melyek a Csendes Óceánnal körülvett Fülöp-szigetekről származnak. A kagylótörmelékeket gondosan összegyűjtik, megformázzák, majd ezekből a kiváló minőségű zúzott kagylótörmelékekből készülnek a Lava Shells masszázskagylók melyeket porcelánbevonattal állítanak elő és kézzel festenek, políroznak és csiszolnak, hogy visszaadják a tigriskagyló eredeti textúráját. Alapanyaga a kalcium-karbonát, mint minden tengeri kagylónak. Mivel 100% természetes biotermék, méretük kissé eltérhet egymástól.

A Lava Shells egy hihetetlenül sokoldalú masszázs eszköz, bármilyen kezeléshez bárhol lehet használni. A forradalmian új masszázstechnológiának alapjául a lávaköves masszázs szolgált. Az új technika sokkal kényelmesebben használható, teljesen megbízható, energiatakarékos, mivel nem igényel áramhasználatot, környezetbarát, hordozható. Előállítása és tisztítása nagyon egyszerű. Egy természetes önálló fűtési technológia. Az egyedülálló rendszer létrehoz egy következetes, megbízható és nagy teljesítményű hőt, áram nélkül.
A tanfolyam során a résztvevők elsajátítják a kagylók helyes használatát, előkészítését, működési elvét valamint, megtanulják a kagylóval való speciális masszázstechnikák alkalmazását. Javallatokat, ellenjavallatokat, továbbá számos jó tanáccsal látjuk el a résztvevőt, hogy még kellemesebbé tegyék vendégeik számára masszázs szolgáltatásaikat.
Előnyei a masszőrterapeuták számára:
A világ első önmelegítő masszázseszköze
Csak természetes önálló fűtési technológia
Környezetbarát az elejétől a végéig
Nincs szükség elektromos áramra, vagy egyéb berendezésekre
Könnyen alkalmazható egyéb masszázsszolgáltatásokhoz
Télen kiváló hőterápiás kezelés
Nem terheli meg fizikálisan a masszőrt
A kagyló 10-12-szer hosszabb ideig tudja tartani a hőt mint a lávakő
10 perc alatt felmelegszik és 45 órán keresztül képes tartani a hőt (alkalmazás módjától függően)
hőmérséklete 50- akár 115 fokra is melegszik
gyógyfürdőkbe, hotelokba és szalonokba innovatív wellness kezelés
Jótékony hatásai a szervezetre:
kötőszövet feszesebbé válik
megnyugtat, relaxál
eltávolítja a méreganyagokat a sejtekből
fokozza a véráramlást
merev, fájó izmokat ellazítja
fokozza a sejtek regenerálódását és működését
enyhíti a fájdalmas izületi gyulladásokat
segít szabályozni a bőr természetes megújulási folyamatait, ezáltal feszesebb és egészségesebb lesz a bőr
enyhíti a stressz okozta fáradtságot, idegkimerülést
Előnyei a Gyógyfürdők, Szalonok számára:
Ez egyedülállóan új masszázsfajta bevezetése számos előnyöket adhat a különböző Hotelek, Wellness fürdők, Gyógyfürdők, Szalonok számára.
Új ügyfeleket vonzz,
Ezáltal több profitra tehetnek szert.
A képzés célja:Olyan felkészültségű szakemberek képzése, akik anatómia és masszázselméleti, valamint gyakorlati tudással rendelkezve, szakszerűen és eredményesen segítik a környezetükben levő egészséges emberek közérzetének javítását, egészségük megtartását.
Akiknek ajánljuk:A tanfolyamot bárki elvégezheti, előképzettség nem szükséges.
Elhelyezkedési lehetőség:Vállalkozóként, wellness- spa gyógyfürdőkben, egészségügyi intézményekben, kozmetikában, fittness szalonokban.
Képzés formája:Elvégezhető csoportos, egyéni vagy online formában is.

A tananyagot úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára érthető és könnyen tanulható legyen, így a képzés elvégezhető személyes kiscsoportos, egyéni vagy online formában is.

Képzés ideje:1 nap
(szükség esetén plusz óra ingyenesen igénybe vehető)
Képzés indulása:2024.04.13.és2024.05.11.
Vagy egyeztess rugalmasan időpontot Oktatóddal!
Minden végzett résztvevő számára további gyakorlási lehetőséget biztosítunk díjmentesen a csoportos képzéseken.
A képzés az alábbi városokban indul:
Székesfehérvár, Budapest 13.ker, Balatonfüred, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Győr, Hévíz, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nagykanizsa, Pécs, Siófok, Sopron, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg
Ára:30.000 Ft (a vizsga díját és a jegyzeteket is tartalmazza)
+ AJÁNDÉK, Ingyenes gyakorlati OKTATÓVIDEÓT adunk a képzéshez,
   mely mobilkészülékről kényelmesen bármikor megtekinthető
Felszerelés, eszközök:fürdőruha, 2 db törölköző, papucs
A Tanúsítványok Angol és Német nyelven is elérhetőek!
Angol illetve Német nyelvű Tanúsítványainkat a külföldi hotelek, kozmetikai és fitness szalonok is elismerik, vagy akár külföldi vállalkozásra is alkalmasak.
Az oktatások hétvégi vagy hétköznapi, heti 1x1 napos tanrendben zajlanak, a jelentkezési lap kitöltése után az időpontok az Oktatókkal rugalmasan egyeztethetőek, így kényelmesen munka mellet is elvégezhetőek a tanfolyamok.
A képzés helyszíne a tanfolyam típusától függően változhat, így a pontos címet és a további tudnivalókat vagy emailben, vagy telefonon ismertetjük a résztvevőkkel.
A jelentkezési lap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár!
Amennyiben tanfolyamunk felkeltette érdeklődésed, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot és Oktatónk mihamarabb felveszi veled a kapcsolatot.
Jelentkezési lap
Amennyiben a fenti időpontok nem felelnek meg, vagy jelenleg nem indul tanfolyam a témában, de szeretne egy későbbi időpontra regisztrálni kérjük, kattintson a Jelentkezési lapra, rögzítse adatait és mi értesítjük, amikor újabb tanfolyam indul.