Jelentkezési lap
Főoldal -> Szakképzett Oktatóink
Szakképzett Oktatóink
Oktatóink gyógymasszőri végzettséggel és több éves szakmai, illetve oktatói tapasztalattal rendelkeznek. Folyamatos továbbképzést biztosítunk számukra, hogy tanulóink a legmagasabb szinvonalú képzéseken vehessenek részt.
Gráczer Andrea
Enterside Kft. Oktatásszervezője
Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagja
Gyógymasszőr, Aromaterapeuta, Életmód és Táplálkozási tanácsadó, Oktató
Gyógymasszőr, Nyirokmasszőr, Lágy csontkovács, Trigger pont terapeuta, Wellnes masszőr és egyéb masszázs fajták oktatója. Az Enterside Oktatási Központ alapító tagja és oktatásszervezője, szakmai tananyagok szerkesztője. 2007 óta fő tevékenységi köre a több mint 30 masszázs fajta oktatása tanfolyami kereteken belül. Jelenleg Természetgyógyász-Reflexológus tanulmányait folytatja.
Bartoss Andrea
Gyógymasszőr, Fizikoterapeuta, Kinezio terapeuta, Oktató
1985-óta tevékenykedik az egészségügyben. Fizikoterápiás aszisztensként kezdte pályafutását, majd Fürdős masszőrként folytatta. 1998-ban eredményes Gyógymasszőri vizsgát tett. A több mint 19 éves szakmai tapasztalat megszerzése alatt, magas szintű anatómiai ismereteket szerzett, mind az elméleti tudásban mind a masszázs szakma gyakorlati alkalmazásában. Tanulmányait folytatván több mint 30 fajta masszázst oktat, többek között Svéd, Taplreflexológia, Nyirokmasszázs, Kínai meridián masszázs, Lomi-Lomi masszázs és még sorolhatnánk.
Simány Zsuzsanna
Egészségügyi szakápoló, Masszőr terapeuta, Oktató
Folyamatszervezőként kezdte pályafutását 1987-ben, majd pár év után szakmát váltott és az egészségügy felé orientálódva, sikeres szakképzett ápoló vizsgát tett. Szakmai gyakorlat megszerzése után a masszázs szakma is felkeltette érdeklődését, azóta is masszőrként tevékenykedik. Első sorban az egészségügyi masszázsokat részesíti előnyben, pl.: Lágy csontkovácsolás, Gerincregeneráló tartásjavító masszázs, Nyirokdrenázs, Reflexológia, Terápiás triggerpont kezelés stb. de a Wellness masszázsokban is jártas. Számos masszázsfajta alkalmazója és Oktatója.
Soltész Márta
Gyógymasszőr, Oktató, Gyógymasszőri vizsgabizottsági tag
Több mint 10 éves Gyógymasszázsban eltöltött szakmai tapasztalattal rendelkezik. 6 éve az Egészségügyi Szakdolgozói Kamara megbízásából gyógymasszőr vizsgákon vesz részt mint Vizsgabizottsági tag, valamint szakmai továbbképzéseken szakértőként végzi munkásságát. Több mint 20 féle masszázstechnika oktatója, többek között Svéd, Frissítő, Nyirokmasszázs, indiai fej, Arc masszázs, Talp masszázs és egyéb masszázs technikák.
Németh Tímea
Profimasszőr, Oktató
PTE Környezetmérnöki szakán végzett, majd megismerkedett a masszőr szakma szépségével, ezért úgy döntött, hogy az Enterside Oktatási Központnál képzi magát az alapoktól kezdve. Profi masszőr tanfolyam elvégzésével Svéd, Frissítő, Nyirok, Lágy csontovács és Gerincregeneráló tartásjavító terapeutaként érvényesíti tudását, illetve számos továbbképzéssel bővíti szakmai látókörét.
Földi Éva
Gyógymasszőr, Oktató, Gyógymasszőri vizsgabizottsági tag, Pedagógiai Asszisztens
Több mint 10 éves szakmai tapasztalat áll a háta mögött, gyógymasszőri tevékenykedései alatt, magas szintű elméleti, gyakorlari és anatómiai illetve szakmai tapasztalokat szerezve, vizsgabizottsági taggá vált, így nemcsak a mi kedves tanulóinkat oktatja és vizsgáztatja de a leendő Gyógymasszőröket is Ő engedi útjukra. Pedagógiai és Szakmai látóköre az egészségügyben igen széles: Nyirokmasszőr, Wellness masszőr, Egészségfejlesztő, Pedagógiai Asszisztens, Wellness Szakember.
Hornyák Emese
Táplálkozás és Életmód tanácsadó, Masszőr, Oktató
Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik mind a masszázs mind pedig az életmódtanácsadás terén. Speciális szakterülete a Svéd-frissítő és wellness masszázsok alkalmazása és oktatása.


Benő Gabriella
Gyógymasszőr, Oktató, Reflexológus, Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagja
2004-ben Gyógymasszőri vizsgát tett, ezután számos továbbképzésen bővítette szakmai tudását, többek között Nyirok masszázs, Reflexológia, Thai masszázs, Kinezio Taping, Balla hangterapeuta, Lávaköves masszázs, Dorn terápia és Breuss masszázs továbbképzés, valamint Funkcionális Fascia Tréning és Flossing tanfolyamot is végzett. Tudását folyamatosan bővíti, hogy tanulóink maximális képzésben részesüljenek.
Török Tünde
Gyógymasszőr, Aromaterapeuta, Wellness vezető, Oktató
Több mint 20 éve Gyógymasszőrként tevékenykedik, mindíg is érdekelték a természetes gyógymódok, így aromaterapeutaként kombinálja gyógykezeléseit immáron 2001 óta. Számos továbbképzésen feljeszti tudását, néhány a sok közül: Nyirokmasszőr, Csontkovács, Reflexológus, Sportmasszőr, Triggerpont terapeuta, Wellness masszőr, így több mint 20 féle masszázs fajta alkalmazója és Oktatója is egyben.
Rontó Viktória
Thai masszőr terapeuta, Oktató
1994-ben diplomát szerzett a Miskolci Egyetem Kohómérnöki karán, majd kutatóként és oktatóként dolgozott egy anyagtudományi kutatócsoportban 2016-ig. Eközben 2010-ben végzett Thai generál masszázst. Megtapasztalva a masszázs szakma szépségét, beleszeretett a szakma világába, ezután folyamatos továbbképzéseken vett részt, többek között Svéd-frissítő, Tahi Talp, Aromaolajos thai, Thai herbál, Tibeti masszázs, Lágy csontkovácsolás, Keleti gyógymódok, Holistic pulsing, Pránanadi, Japán akupresszúra. Tevékenykedett jógaoktatóként is, jelenleg masszőrként és képzéseink Oktatójaként érvényesíti tudását.
Koleszár Emőke
Profi masszőr terapeuta, Oktató
Egészségügyi szakon sikeres vizsgát tett 2014-ben, majd az élet a pénzügyi területre sodorta. Később úgy döntött, folytatja tanulmányait az egészségügy terén és az Enterside Oktatási Központ keretein belül szervezett Profi masszőr tanfolyamot sikeresen elvégezte, azóta Oktatóként tevékenykedik és számos masszőr továbbképzés eredményes alkalmazója.
Balázs Judith
Gyógymasszőr, Oktató
Gyógymasszőri szakvizsgáit az idei évben sikeresen befejezte, azonban Svéd masszőrként már évek óta tevékenykedik. Szakmai látókörét folyamatosan bővíti, számos masszázstechnika Oktatója és alkalmazója.