Jelentkezési lap
Főoldal -> Szakképzett Oktatóink
Szakképzett Oktatóink
Oktatóink gyógymasszőri végzettséggel és több éves szakmai, illetve oktatói tapasztalattal rendelkeznek. Folyamatos továbbképzést biztosítunk számukra, hogy tanulóink a legmagasabb szinvonalú képzéseken vehessenek részt.
Gráczer Andrea
Enterside Kft. Oktatásszervezője
Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagja
Gyógymasszőr, Aromaterapeuta, Életmód és Táplálkozási tanácsadó, Oktató
Gyógymasszőr, Nyirokmasszőr, Lágy csontkovács, Trigger pont terapeuta, Wellnes masszőr és egyéb masszázs fajták oktatója. Az Enterside Oktatási Központ alapító tagja és oktatásszervezője, szakmai tananyagok szerkesztője. 2007 óta fő tevékenységi köre a több mint 30 masszázs fajta oktatása tanfolyami kereteken belül. Jelenleg Természetgyógyász-Reflexológus tanulmányait folytatja.
Jánosy Katalin
Gyógytornász, Manuálterapeuta, Profi masszőr, Oktató
Munkásságát könyvelőként kezdte, majd elege lett a számok világából és egy teljesen új szakmába kezdett. Sikeres Gyógytornász vizsgája után sem hagyta abba egészségügyi iskoláit és további 20 féle masszázsfajtát sajátított el. Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal adja át legjobb tudását Oktatási Központunknál.
Bartoss Andrea
Gyógymasszőr, Fizikoterapeuta, Kinezio terapeuta, Oktató
1985-óta tevékenykedik az egészségügyben. Fizikoterápiás aszisztensként kezdte pályafutását, majd Fürdős masszőrként folytatta. 1998-ban eredményes Gyógymasszőri vizsgát tett. A több mint 19 éves szakmai tapasztalat megszerzése alatt, magas szintű anatómiai ismereteket szerzett, mind az elméleti tudásban mind a masszázs szakma gyakorlati alkalmazásában. Tanulmányait folytatván több mint 30 fajta masszázst oktat, többek között Svéd, Taplreflexológia, Nyirokmasszázs, Kínai meridián masszázs, Lomi-Lomi masszázs és még sorolhatnánk.
Frey Antónia
Profimasszőr, Oktató
Rendészeti szakon végzett, majd vendéglátásban folytatta tanulmányait, ezután szakmai gyakorlatát külföldön folytatta. Masszőr szakma iránti érdeklődéséből kifolyólag az Enterside Oktatási Központnál sikeres Profimasszőr szakmai vizsgát tett, majd gyakorlata során Oktatói szintre fejlesztette tudását. Svéd-frissítő, Lágy csontkovács, Nyirokmasszőr és Gerincregeneráló tartásjavító masszőrként tevékenykedik.
Molnár Kitti
Profimasszőr, Sportedző-Fitness és aerobik edző, Oktató
Sport nagy szerepet játszik életében, 18 éven át versenyszerűen szertornázott és vízilabdázott, ahol nagy sikereket ért el. Szegedi Testnevelési Egyetem hallgatójaként folytatta tanulmányait, majd kipróbálta magát a masszázs szakmában, ahol szintén eredményesen teljesített, Profi masszőrként. Mindemellett számos masszázsfajta oktatója, többek között, Sport masszázs, Trigger pont kezelés, Terápiás köpölyözés, Cellulit masszázs, Arc masszázs, Wellness masszázsok, Gerinckezelés és még sorolhatnánk.
Kovács Iván
Humánkineziológus, Sportrehabilitációs tréner, Profi masszőr, Oktató
Gyermekkorától kezdve az ússzás a hobbija, innen jött humán anatómia és a rehabilitáció iránti érdeklődése, amit Főiskolai szintre kamatoztatott. Tudásvágya korántsem ért véget és a masszőr szakma szerelmese lett. Számos masszőr szakmai továbbképzést követően Iskolánk oktatójaként adja át Tanulóinknak tudását.
Soltész Márta
Gyógymasszőr, Oktató, Gyógymasszőri vizsgabizottsági tag
Több mint 10 éves Gyógymasszázsban eltöltött szakmai tapasztalattal rendelkezik. 6 éve az Egészségügyi Szakdolgozói Kamara megbízásából gyógymasszőr vizsgákon vesz részt mint Vizsgabizottsági tag, valamint szakmai továbbképzéseken szakértőként végzi munkásságát. Több mint 20 féle masszázstechnika oktatója, többek között Svéd, Frissítő, Nyirokmasszázs, indiai fej, Arc masszázs, Talp masszázs és egyéb masszázs technikák.
Nagy Lívia
Gyógytornász, Fizioterapeuta, Profi masszőr, Oktató
Mindig is tudta, hogy az egészségügyben szeretne tevékenykedni. Így nem volt kérdés számára, hogy Gyógytornász, Fizioterapeuta végzettségét követően a masszázs szakma iránti elhivatottságát is szeretné kamatoztatni mint oktató. Tanulóink a terápiás masszőr képzéseket sajátíthaják el nála.
Koleszár Emőke
Profi masszőr terapeuta, Oktató
Egészségügyi szakon sikeres vizsgát tett 2014-ben, majd az élet a pénzügyi területre sodorta. Később úgy döntött, folytatja tanulmányait az egészségügy terén és az Enterside Oktatási Központ keretein belül szervezett Profi masszőr tanfolyamot sikeresen elvégezte, azóta Oktatóként tevékenykedik és számos masszőr továbbképzés eredményes alkalmazója.
Sándor Tünde
Profimasszőr, Köpöly és Trigger pont terapeuta, Wellness masszőr, Oktató
Középiskolai Tanulmányait Tamásiban végezte szoftverorientáció szakon, majd belekóstol a reklám-marketing világába és a vendéglátásba. Mivel egyik se nőtt igazán a szívéhez ezért nem ezeken a területeken helyezkezedett el. Majd az Enterside Oktatási Központnál megkezte Profi masszőr tanulmányait és rátalált a megfelelő hivatására a masszázsra. Azóta számos szakmai továbbképzésen vett részt,többek között Gerinc-tartásjavító masszőr, Trigger pont terapeuta, Wellness masszőr, Lágy csontkovács, Köpölyöző terapeuta, Nyirok és Sport masszőr stb., hogy az új technikákat és tapasztalatait Oktatóként is továbbadhassa.
Nemesi Nikoletta
Fizioterápiás asszisztens, Kinezio terapeuta, Profimasszőr, Oktató
Pannon Egyetem gazadaságtudományi karán végzett 2010-ben, majd 2013-ban sikeres masszőr képesítést szerzett, gyógyítás iránti érdeklődése folyamatos, szakmai tapasztalatait a Kanizsai Dorottya Kórházban bővítette, majd saját egészségcentrumot nyitott. Jelenleg is az egészségügyben tevékenykedik mint masszőr, kinezio terapeuta, reflexológus. Szakmai tudását oktatóként is érvényesíti Iskolánk keretein bellül.
Horváth Eleonóra
Gyógymasszőr, Egészségügyi szakaszisztens, Oktató
Szlovákiából érkezett hozzánk, egészségügyi tanulmányait szintén külföldön végezte. Majd 3 évig egy kórházban gyűjötte szakmai tapasztalatait, ezután kezdett saját vállalkozásba, ahol máig masszőrként tevékenykedik, emellett wellness és terápiás masszázsok oktatója.