Jelentkezési lap
Főoldal -> Gyakori kérdések
Gyakori kérdések
Mi a különbség a Svéd és a Frissítő masszázs tanfolyam között?
A svéd masszázs tanfolyam anatómiája és gyakorlati anyagának egy része ugyan megegyezik a frissítő masszázs tanfolyaméval, ellenben a Svéd masszázs képzések sokkal több gyakorlati fogás anyagot tartalmaznak, mint, a frissít masszázs tanfolyamoké. A Svéd masszázs tanfolyam több mint 60 db fogás típust tartalmaz, melyben a talp átmasszírozása is bele tartozik, amit sajnos sok masszőrképző intézmény kihagy a képzéseiből. Fontosnak tartjuk, hogy a képzésben résztvevők megfelelő tudásanyaggal kezdhessék meg masszőri pályafutásukat, ezért a jegyzeteket és a gyakorlati fogásokat tapasztalt gyógymasszőrök segítségével állítottuk össze. Profi, svéd masszázs tanfolyam adja a leendő masszőrök számára a legtöbb tudást, mind elméleti mind gyakorlati szinten.
Mennyi ideig tartanak a tanfolyamok?
Profi masszázs tanfolyam 4 hónap.
Svéd masszázs tanfolyam 2 hónap.
Frissítő masszázs tanfolyam 1 hónap.
Továbbképzések 1 nap.
Milyen végzettséget lehet szerezni?
Az alaptanfolyam végén írásos beszámoló formájában, valamint gyakorlatban is bizonyítania kell a résztvevőnek, hogy tudja és ismeri az alkalmazott fogásokat, a masszázs lényegét, alkalmazhatóságát. Sikeres vizsga után kerülhet sor a Tanúsítvány átadására.
Hogyan jelentkezhet a tanfolyamokra?
Jelentkezési lap kitöltésével.
(Jelentkezési lap elküldésével a meghirdetett tanfolyam előtt min. 1 héttel telefonon értesítjük a képzéssel kapcsolatos információk felől.)
Milyen masszázstípusok közül lehet választani az alaptanfolyam elvégzése után, illetve már végzett masszőrök részére milyen masszázstípusokat kínálunk?
Speciális masszázstechnikáink szintén végzett masszőrök részére:
Profimasszőr
Svéd masszázs
Frissítő masszázs
Thai Herbal / Pinda Sweda tanfolyam
Láva Kagyló / Hot Shell tanfolyam
BAMBUSZ MASSZÁZS
Nyirok masszázs
Fiatalító arcmasszázs
Köpölyöző terapeuta masszázs
Triggerpont masszázs
Kineziótape tanfolyam
Baba masszázs
Cellulitisz, Alakformáló /narancsbőr/ elleni masszázs
Irodai masszázs
Lávaköves masszázs
Tibeti méz masszázs
Kényeztető talpmasszázs
Indiai fej masszázs
Csokoládé masszázs
Aroma masszázs
Miben különböznek masszázs tanfolyamaink a más iskolák által tartott tanfolyamoktól?
Képzéseink kis csoportokban történnek, ezáltal lehetősége van az Oktatónak minden képzésben részt vevő külön-külön odafigyelni és adott személyenként tanácsokat adni a képzésben részt vevő tökéletes tudás elsajátítása érdekében. A tanfolyamok során az oktatók a maximális tudásmennyiséget igyekeznek átadni a képzésben részt vevők számára, mind gyakorlati mind elméleti szinten, mert olyan szakképzett masszőröket szeretne kiadni kezei közül akik, megállják helyüket a piacon. Mivel fontos számunkra jelentkezőink teljes mértékű kiszolgálása, lehetőség nyílik a képzésben részt vevőknek telefonon előre egyeztetett időpont alapján magán oktatásra is, természetesen plusz költségtérítés nélkül.
Az oktatások hatékonyságát igazolja, a sok pozitív vélemény, az elégedett mosoly és a sikeres pályakezdés.
Miért érdemes elvégezni a Svéd vagy Frissítő masszázstanfolyamok egyikét?
1.Egy új szakmával lehet gazdagabb. Ha munkanélküli, vagy másodállást szeretne, tanuljon masszőrnek.
2.Önnek van munkahelye, nem akar masszőrként dolgozni, de szeretne családtagjain, barátain segíteni.
Tehát ha Ön elvégzi a tanfolyamot:
1.Önálló vállalkozást indíthat, vagy elhelyezkedhet masszőrként akár külföldön is.
2.Segíthet azokon a családtagjain, barátain, akik ülő, vagy fizikai munkát végeznek, vagy idősek, esetleg mozgássérültek. A mozgáshiányos életmód következményeként kialakuló izomsorvadás megelőzésére kiválóan alkalmazható a masszázs.
3.Megspórolhat egy csomó pénzt, mert családjának nem kell masszőrhöz járnia, hiszen Ön képes lesz rendszeresen és szakszerűen masszírozni.