Jelentkezési lap
Főoldal -> Szerzői jogok
Szerzői jogok
Az enterside.hu - a továbbiakban weboldal – az oldalon található szöveges és/vagy multimédia információk a szerzői jogok terén alkalmazandó nemzeti és nemzetközi szabályozás hatálya alá esnek.
A weboldalon található tartalom az Enterside Oktatási Központ szellemi tulajdona.
Azzal, hogy Ön használja a weboldalt automatikusan elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált jelentkezője vagy fizetője az oldal egyik szolgáltatásának sem.
A weboldaltulajdonos minden jogot fenntart, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatban. A weboldaltulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal bármely részének vagy elemének (szövegek, képek, animációk, video-anyagok, programok stb.) felhasználása vagy továbbértékesítése.
A weboldalt tartalmazó információkat máshol felhasználni szigorúan tilos és büntetendő. Nem lehet adatbázisban tárolni, terjeszteni, kereskedelmi forgalomba hozni vagy letölthetővé tenni.
A weboldal teljes egészében, beleértve a hirdetéseket és reklámokat is szerzői jogvédelem alatt állnak, ezek bármely részét másolni és máshol megjelentetni tilos.
A weboldal tükrözése még változatlan formában is Tilos!
A weboldalon közölt információk jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményekkel járhat. A weboldaltulajdonos kezdeményezheti a jogsértő magatartás abbahagyását és a károk megtérítését.
A weboldalról híreket / értesüléseket átlinkelni / átmásolni / csak engedéllyel illetve abban az esetben lehet, ha az átvevő egyértelműen feltünteti, hogy az információ a weboldalról származik illetve nem változtat annak tartalmán.
Az oktató videók és tananyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. A videók csak és kizárólag saját részre, a tanfolyam elsajátítására használhatóak fel. Annak sokszorosítása és egyéb felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli felhasználása jogi következményeket von maga után.