Jelentkezési lap
Főoldal -> Regisztrációs szabályzat
Regisztrációs szabályzat
Elfogadom az alábbi jelentkezési, pénzügyi feltételeket:
1. Jelentkezési lap
A jelentkezéseket kizárólag elektronikus jelentkezési lap kitöltésével fogadjuk el. A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel egyik fél részéről sem, viszont ezáltal lehetősége van az érdeklődőnek az adott csoportba történő regisztrációra vagy egyéni oktatásra. (Amennyiben a jelentkező hibásan adja meg adatait (név, születési dátum, születési hely) viszont a kiállított oklevél/tanúsítvány/igazolás/egyéb dokumentum a megadott adatok alapján számára nem megfelelő és a résztvevő új dokumentumot szeretne igényelni ebben az esetben a kiállítás költsége 5.000 forint, melyet az igénylő köteles megfizetni a kiállítást megelőzően.) A jelentkezési lap kitöltése után szoftverünk azonnal küld Önnek egy elektronikus levelet, melyben tájékoztatjuk, hogy rendszerünk fogadta a jelentkezést. Ezután az Oktató (a jelentkezési lapon megadott elérhetőségen) telefon vagy email üzenet formában keresi fel a tanfolyam időpont egyeztetése és tájékoztatása céljából.
2. Regisztráció
A regisztráció a Jelentkezési lap kitöltésével megtörténik. (Jelentkezési lap a www.enterside.hu online felületen megtalálható). A kitöltés néhány percet vesz igénybe és feltétlenül szükséges a tanfolyam megkezdéséhez! (ebben található: számlázáshoz szükséges adatok, Tanúsítvány kitöltéséhez szükséges adatok)
Az Oktató jogosult bizonyos városokban a jelentkezési lap kitöltését követően (a regisztrációs feltételek elfogadása után) a tanfolyam teljes vagy részleges díját megfizettetni a résztvevővel a tanfolyam megkezdése előtt, ezzel biztosítva részvételét a tanfolyamon. A tanfolyam befizetett díjának visszatérítése kizárólag a tanfolyam megkezdésének időpontját megelőzően legalább hét munkanappal lehetséges. Részletfizetési lehetőségre az egy napos képzések esetében nincs lehetőség, viszont a több napos képzések esetén: Profi, Svéd, Frissítő masszázs tanfolyamoknál részletfizetés lehetséges.
A képzési szerződés megkötésére a tanfolyam indulásakor kerül sor.
3. A képzési díj befizetése
A jelentkezőket regisztrált hallgatóként, kizárólag a tanfolyami díj teljes összegével vagy a képzési díj első részletének befizetésével vesszük nyilvántartásba.
A tanfolyamok és egyéb kiegészítő szolgáltatások díját a képző kizárólag elektronikus fizetéssel (bankkártya, átutalás) fogadja el. A képző nem biztosít lehetőséget készpénzes fizetésre.
A jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel ami azt jelenti, ha a képzésben résztvevő még nem fizetett be tanfolyam díjat, abban az esetben a résztvevő és a képző is elállhat a tanfolyamtól. Amennyiben az Oktató felveszi a kapcsolatot a résztvevővel és megtörténik az időpont egyeztetés a tanfolyamra és a résztvevő önszántából befizeti a képzés első részletét, vagy teljes összegét megfizeti, onnantól a regisztrációs feltételek szabályai vonatkoznak rá.
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok az Enterside Oktatási Központhoz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
4. Regisztráció módosítása
Amennyiben a jelentkező még nem fizetett képzési díjat, abban az esetben még van lehetősége módosítani a képzésen, a befizetés után már nincs. Amennyiben a befizető egyáltalán nem tud/ nem kíván részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget semmilyen okból kifolyólag nem áll módunkban visszafizetni. Amennyiben a résztvevő az adott városban megkezdte tanulmányait, a képző fenntartja a jogot a képzési helyszín módosítására vagy az online oktatásra való áttérésre. Azonban a résztvevőnek nem áll módjában, hogy másik városra módosítsa a képzés helyszínét.
A képző egyéni oktatást is vállal plusz költség nélkül, ebben az esetben rugalmasan lehet egyeztetni az időpontokat. Egyéni oktatás esetén a képzés időtartama jelentősen rövidül, ami az Oktatóval egyeztetve, közös megbeszéléssel lebonyolítható. Egyéni oktatás esetén a tanfolyam díja nem változik. A képzési díjak tartalmazzák a vizsgadíjat és a jegyzetek árát is.
5. Részletfizetés
Részletfizetési lehetőségre az egynapos képzések esetében nincs lehetőség, viszont a hosszabb képzések esetén: Profi, Svéd, Frissítő masszázs tanfolyamoknál részletfizetés lehetséges. Vizsgára bocsátás feltétele a tanfolyami díj teljes összegének rendezése. Az a résztvevő, aki a Profi masszőr tanfolyamra jelentkezett, de a tanfolyam elvégzése során igényli a Svéd masszőri tanfolyam vizsgát és annak elvégzését igazoló dokumentumot, 10.000 forint vizsgadíj ellenében lehetősége van, Svéd masszőr vizsgára és a Svéd masszőr tanúsítvány megszerzésére. Azonban a Svéd masszőri tanúsítványt abban az esetben adjuk át, ha a Profimasszőr tanfolyam teljes összege ki lett fizetve. Profi masszőr tanfolyamról, Svéd masszőr tanfolyamra a szerződés megkötése után már nem módosíthat a résztvevő. Tanúsítványt, csak azon jelentkező kaphat, aki a képzés teljes díját hiánytalanul megtérítette. Amennyiben a tanfolyam megkezdődött és a résztvevő a képzést megkezdte, a befizetett tanfolyam díjának összege nem kerülhet visszafizetésre a résztvevő részére.
6. Tanúsítványok
A tanúsítványt elektronikus úton kapják meg az érintettek, amely igazolja a képzés elvégzését.
Amennyiben a résztvevőnek bármilyen kérése, problémája merülne fel, azt a tanfolyam ideje alatt, a képzőnek írásban köteles jelezni, aki a kérést, problémát megoldja a résztvevővel. Ha a résztvevő ezt nem jelzi időben, a problémával a képző nem köteles foglalkozni - reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A tanfolyam elvégeztével nem áll módunkban pénzt visszatéríteni.
Az azonos adatokkal rendelkező, már korábban kiállított tanúsítvány, igazolás vagy egyéb dokumentum pótlását 20.000 Ft/db áron biztosítjuk a kérelmező részére.
7. Applikáció és Tananyagok
A képzéshez szükséges mindennemű technikai berendezést és szolgáltatást, (pl.: számítógép, mobiletelefon készülék, internetkapcsolat), a felhasznló köteles saját részére biztosítani.
Az applikációban megtalálható videók szerzői jogvédelem alatt állnak. A videók csak és kizárólag saját részre, a tanfolyam elsajátítására használhatóak fel. Annak sokszorosítása és egyéb felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli felhasználása jogi következményeket von maga után.
8. Hiányzások, megbetegedések
Amennyiben a résztvevő betegség miatt (orvosi igazolás bemutatásával) a tanfolyam egészén nem tud részt venni, úgy fizetési kötelezettség nélkül átjelentkezhet egy másik tanfolyamra. Amennyiben a résztvevő tanfolyamról történő hiányzása túllépi a megengedett 20%-ot, úgy az adott tanfolyamot nem folytathatja, vizsgára nem bocsátható. Ebben az esetben van mód egy másik tanfolyamra átjelentkezni.
A képzés elvégzése után a résztvevőnek lehetősége van ingyenesen plusz órát igénybe venni, ez azt jelenti, hogy amennyiben számára a tanfolyami gyakorlásokon kívül is szüksége lenne további gyakorlásra, lehetősége van becsatlakozni, egy már folyamatban lévő csoporthoz. Az átjelentkezések, ismétlések további feltétele, hogy a kiválasztott tanfolyam létszáma még nem telt be, amennyiben betelt, egy következő csoportba lesz lehetősége csatlakozni a jelentkezőnek.
A képző fenntartja a jogot a tanfolyam helyszínének és időpontjának változására. Ritkán, de előfordul, hogy betegség, létszámhiány vagy váratlan lemondások miatt a tanfolyam időpontjai tolódnak, vagy a kezdési időpontja kitolódik. A tanfolyam időpontjait az Oktatóval lehet egyeztetni. Amennyiben a tanfolyam indulásra kerül, az oktató értesíti a jelentkezőt. A tanfolyam elmaradása miatt felmerülő egyéb költségeket (pl utazási díj) a képzőnek nem áll módjában megtéríteni. Résztvevő a tanfolyam megkezdésének napjától számítva legfeljebb egy éven belül köteles befejezni a tanfolyamot. Amennyiben ezt az időintervallumot meghaladja a befizetett díj vissza nem téríthető és az adott tanfolyam további folytatására nem jogosult.
9. Online oktatás
Az érdeklődőknek a jelentkezési lap kitöltésével lehetőségük van online tanfolyam elvégzésére is, amit a Jelentkezési lapon megjelölve tudnak kiválasztani. Az online tanfolyam biztosítja a résztvevők számára a kényelmes, rugalmas otthoni tanulást az oktató videók és a jegyzetek segítségével, amely során személyes kontakt az oktatóval nem történik. A tanfolyam képzési díjának teljes összegű befizetése után a résztvevő automatikusan hozzáfér az applikáción keresztül az oktatóvideóhoz, illetve az iskola biztosítja a további teljes tananyagot is, ezért az online képzés választása esetén részletfizetés nem lehetséges. Online tanfolyam választása esetén a résztvevőnek nem áll módjában személyes képzésben részt venni, a képzést köteles online formában befejezni.
A Jelentkezési lap kitöltésével a résztvevő elfogadja és tudomásul veszi a Regisztrációs szabályzatot.