Jelentkezési lap
Főoldal -> Regisztrációs szabályzat
Regisztrációs szabályzat
Elfogadom az alábbi jelentkezési, pénzügyi feltételeket:
1. Jelentkezési lap
A jelentkezéseket kizárólag elektronikus jelentkezési lap kitöltésével fogadjuk el. A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel egyik fél részéről sem, viszont ezáltal lehetősége van az érdeklődőnek a tanfolyamra történő regisztrációra. (Amennyiben a jelentkező hibásan adja meg adatait (név, születési dátum, születési hely) viszont a kiállított oklevél/tanúsítvány/igazolás/egyéb dokumentum a megadott adatok alapján számára nem megfelelő és a résztvevő új dokumentumot szeretne igényelni ebben az esetben a kiállítás költsége 15.000 forint, melyet az igénylő köteles megfizetni a kiállítást megelőzően.) A jelentkezési lap kitöltése után szoftverünk azonnal küld Önnek egy elektronikus levelet, melyben tájékoztatjuk, hogy rendszerünk fogadta a jelentkezést.
2. Regisztráció
A regisztráció a Jelentkezési lap kitöltésével megtörténik. (Jelentkezési lap a www.enterside.hu online felületen megtalálható). A kitöltés néhány percet vesz igénybe és feltétlenül szükséges a tanfolyam megkezdéséhez! (ebben található: számlázáshoz szükséges adatok, Tanúsítvány kitöltéséhez szükséges adatok)
A tanfolyam befizetett díjának visszatérítése kizárólag a tanfolyam megkezdésének időpontját megelőzően legalább hét munkanappal lehetséges. A tanfolyam díját kizárólag elektronikus úton egy összegben történő fizetéssel tudjuk elfogadni.
3. A képzési díj befizetése
A jelentkezőket regisztrált résztvevőként kizárólag a tanfolyami díj teljes összegének befizetésével vesszük nyilvántartásba.
A tanfolyamok és egyéb kiegészítő szolgáltatások díját a képző kizárólag elektronikus fizetéssel (bankkártya, átutalás) fogadja el. A képző nem biztosít lehetőséget készpénzes fizetésre.
A jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel ami azt jelenti, ha a képzésben résztvevő még nem fizetett be tanfolyam díjat, abban az esetben a résztvevő és a képző is elállhat a tanfolyamtól.
Az online bankkártyás fizetések az OTP SimplePay rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok az Enterside Oktatási Központhoz nem jutnak el.
4. Regisztráció módosítása
Amennyiben a jelentkező még nem fizetett képzési díjat, abban az esetben még van lehetősége módosítani a képzésen, a befizetés után már nincs. Amennyiben a befizető egyáltalán nem tud/ nem kíván részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget semmilyen okból kifolyólag nem áll módunkban visszafizetni. Amennyiben a résztvevő az adott városban megkezdte tanulmányait, a képző fenntartja a jogot a képzési helyszín módosítására vagy az online oktatásra való áttérésre. Azonban a résztvevőnek nem áll módjában, hogy másik városra módosítsa a képzés helyszínét. Amennyiben a tanfolyam megkezdődött és a résztvevő a képzést megkezdte, a befizetett tanfolyam díjának összege nem kerülhet visszafizetésre a résztvevő részére.
5. Tanúsítványok
A tanúsítványt elektronikus úton kapják meg az érintettek, amely igazolja a képzés elvégzését.
A képzés sikeres befejezése esetén a résztvevőnek lehetősége van FAR tanúsítványt igényelni, amit emailben kérhet az Oktatási Központtól.
Amennyiben a résztvevőnek bármilyen kérése, problémája merülne fel, azt a tanfolyam ideje alatt, a képzőnek írásban köteles jelezni, aki a kérést, problémát megoldja a résztvevővel. Ha a résztvevő ezt nem jelzi időben, a problémával a képző nem köteles foglalkozni - reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A tanfolyam elvégeztével nem áll módunkban pénzt visszatéríteni.
6. Tananyagok
A képzéshez szükséges mindennemű technikai berendezést és szolgáltatást, (pl.: számítógép, mobiletelefon készülék, internetkapcsolat), a felhasznló köteles saját részére biztosítani.
A tanulói felületen megtalálható videók és írásos tananyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. A videók csak és kizárólag saját részre, a tanfolyam elsajátítására használhatóak fel. Annak sokszorosítása és egyéb felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli felhasználása jogi következményeket von maga után.
7. Online oktatás
Az érdeklődőknek a jelentkezési lap kitöltésével lehetőségük van online tanfolyam elvégzésére is, amit a Jelentkezési lapon megjelölve tudnak kiválasztani. Az online tanfolyam biztosítja a résztvevők számára a kényelmes, rugalmas otthoni tanulást az oktató videók és a jegyzetek segítségével, amely során személyes kontakt az oktatóval nem történik. A tanfolyam képzési díjának teljes összegű befizetése után a résztvevő automatikusan hozzáfér a tanulói felületen keresztül az oktatóvideóhoz, illetve az Oktatási Központ biztosítja a további teljes tananyagot, ezért az online képzés választása esetén egy összegű fizetés lehetséges. Online tanfolyam választása esetén a résztvevő kizárólag online formában köteles befejezni a képzést.
A Jelentkezési lap kitöltésével a résztvevő elfogadja és tudomásul veszi a Regisztrációs szabályzatot.