Jelentkezési lap
Főoldal -> Regisztrációs ismertető
Regisztrációs ismertető
Elfogadom az alábbi jelentkezési, pénzügyi feltételeket:
Jelentkezési lap:
A jelentkezéseket kizárólag elektronikus jelentkezési lap kitöltésével fogadjuk el. A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel egyik fél részéről sem, viszont ezáltal lehetősége van az érdeklődőnek az adott csoportba történő regisztrációra.. A jelentkezési lap kitöltése után szoftverünk azonnal küld Önnek egy elektronikus levelet, melyben tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy rendszerünk fogadta a jelentkezést. Ezután Oktatóink telefonon vagy email formában, a megadott elérhetőségeken felkeresi a jelentkezőt a tanfolyam idpont egyeztetése és tájékoztatása céljából.
Regisztráció:
A regisztráció a Jelentkezési lap kitöltésével megtörténik. (Jelentkezési lap a www.enterside.hu online felületen megtalálható). A kitöltés néhány percet vesz igénybe és feltétlenül szükséges a tanfolyam megkezdéséhez! (ebben található: számlázáshoz szükséges adatok, Tanúsítvány kitöltéséhez szükséges adatok,)
Az Enterside Oktatási Központ regisztrációs díjat, tehát előleget nem kér, a tanfolyam díjának befizetését a képzés megkezdésének első napján lehet rendezni készpénzben forintban, vagy az első napon átutalással az Enterside Kft. bankszámlaszámára. Részletfizetési lehetőségre az egy napos képzések esetében nincs lehetőség, viszont a több napos képzések esetén: Profi, Svéd, Frissítő masszázs tanfolyamoknál két részletben lehetséges a befizetés, 50-50%-os arányban.
A Képzési szerződés aláírására a tanfolyam indulásakor kerül sor minden résztvevővel.
A képzési díj befizetése:
A jelentkezőket regisztrált hallgatóként, kizárólag a tanfolyami díj teljes összegével vagy a képzési díj első részletének befizetésével vesszük nyilvántartásba. Amennyiben a tanfolyami díjat utalással fizette be, úgy az Enterside Oktatási Központ vállalja, hogy a befizetett díj megérkezésekor értesíti Önt e-mailben, valamint elküldi a számlát. Amennyiben néhány napon belül nem érkezik visszajelzés, kérjük jelezze azt az Enterside Oktatási Központ munkatársainak a feltüntetett elérhetőségeken.
Regisztráció módosítása:
Amennyiben a jelentkező még nem fizetett képzési díjat, abban az esetben még van lehetősége módosítani a képzésen, a befizetés után már nincs. Amennyiben a befizető egyáltalán nem tud/ nem kíván részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget semmilyen okból kifolyólag nem áll módunkban visszafizetni. Amennyiben a tanuló az adott városban megkezdte tanulmányait, a képző intézmény fenntartja a jogot a képzési helyszín módosítására. Azonban a tanuló önszántából nincs feljogosítva arra, hogy másik városra módosítsa a képzés helyszínét.
Az Enterside Oktatási Kózpont egyéni oktatást is vállal plusz költség nélkül, ebben az esetben az Oktatóval rugalmasan lehet egyeztetni az időpontokat. Egyéni oktatás esetén a képzés időtartama jelentősen rövidül, ami az Oktatóval egyeztetve, közös megbeszéléssel lebonyolítható. Egyéni oktatás esetén a tanfolyam díja nem változik. A képzési díjak tartalmazzák a vizsgadíjat és a jegyzetek árát is.
Részletfizetés:
Részletfizetési lehetőségre az 1 napos képzések esetében nincs lehetőség, viszont a több napos képzések esetén: Profi, Svéd, Frissítő masszázs tanfolyamoknál 2 részletben lehetséges a befizetés, 50-50%-os arányban. Vizsgára bocsátás feltétele a tanfolyami díj teljes összegének rendezése. Tanúsítványt, csak azon hallgató kaphat, aki a képzés teljes díját hiánytalanul megtérítette.
Tanúsítványok:
Tanúsítványok hamisítás védelemmel és szakmakódszámmal ellátott, munkavállalásra alkalmas hivatalos Tanúsítványok, melyekre akár Vállalkozói Igazolvány is igényelhető. Tanúsítványaink 2018-tól hamisítás védelemmel ellátottak, ( egyedi, speciális dombornyomott szárazbélyegzővel) amennyiben Ön úgy véli Tanúsítványa nem eredeti, kérjük jelezze a 0630/434-6842 es telefonszámon.
Hiányzások, megbetegedések:
Amennyiben a befizető betegség miatt (orvosi igazolással) a tanfolyam egészén nem tud részt venni, úgy fizetési kötelezettség nélkül átjelentkezhet egy másik tanfolyamra. Amennyiben a résztvevő tanfolyamról történő hiányzása túllépi a megengedett 20%-ot, úgy az adott tanfolyamot nem folytathatja, vizsgára nem bocsátható. Ebben az esetben van mód egy másik tanfolyamra átjelentkezni.
A képzés elvégzése után a tanulónak lehetősége van ingyenesen plusz órát igénybe venni, ez azt jelenti, hogy amennyiben számára a tanfolyami gyakorlásokon kívül is szüksége lenne további gyakorlásra, lehetősége van becsatlakozni, egy már folyamatban lévő csoporthoz. Az átjelentkezések, ismétlések további feltétele, hogy a kiválasztott tanfolyam létszáma még nem telt be, amennyiben betelt, egy következő csoportba lesz lehetősége csatlakozni a tanulónak.
Az Enterside Oktatási Központ fenntartja a jogot a tanfolyam helyszínének és időpontjának változására. Ritkán, de előfordul, hogy betegség, létszámhiány vagy váratlan lemondások miatt a tanfolyam időpontjai tolódnak, vagy a kezdési időpontja kitolódik. A tanfolyam időpontjait az Oktatóval lehet egyeztetni. Amennyiben a tanfolyam indulásra kerül, értesítjük a tanulót. A tanfolyam elmaradása miatt felmerülő költségeket (pl utazási díj) a Enterside Oktatási Központnak nem áll módjában megtéríteni.