Jelentkezési lap
Főoldal -> Regisztrációs szabályzat
Regisztrációs szabályzat
Elfogadom az alábbi jelentkezési, pénzügyi feltételeket:
1. Jelentkezési lap:
A jelentkezéseket kizárólag elektronikus jelentkezési lap kitöltésével fogadjuk el. A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel egyik fél részéről sem, viszont ezáltal lehetősége van az érdeklődőnek az adott csoportba történő regisztrációra vagy egyéni oktatásra. [Amennyiben a jelentkező hibásan adja meg adatait (név, születési dátum, születési hely) viszont a kiállított tanúsítvány a megadott adatok alapján számára nem megfelelő és a tanuló új tanúsítványt szeretne igényelni ebben az esetben a kiállítás költsége 5.000 forint, melyet az igénylő köteles megfizetni a kiállítást megelőzően.] A jelentkezési lap kitöltése után szoftverünk azonnal küld Önnek egy elektronikus levelet, melyben tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy rendszerünk fogadta a jelentkezést. Ezután Oktatóink telefonon vagy email formában, a megadott elérhetőségeken felkeresi a jelentkezőt a tanfolyam idpont egyeztetése és tájékoztatása céljából.
2. Regisztráció:
A regisztráció a Jelentkezési lap kitöltésével megtörténik. (Jelentkezési lap a www.enterside.hu online felületen megtalálható). A kitöltés néhány percet vesz igénybe és feltétlenül szükséges a tanfolyam megkezdéséhez! (ebben található: számlázáshoz szükséges adatok, Tanúsítvány kitöltéséhez szükséges adatok)
Az Oktató jogosult bizonyos városokban a jelentkezési lap kitöltését követően (a regisztrációs feltételek elfogadása után) a tanfolyam teljes vagy részleges díját megfizettetni a Tanulóval a tanfolyam megkezdése előtt, ezzel biztosítva részvételét a tanfolyamon. A tanfolyam befizetett díjának visszatérítése kizárólag a tanfolyam megkezdésének időpontját megelőzően legalább hét munkanappal lehetséges. Részletfizetési lehetőségre az egy napos képzések esetében nincs lehetőség, viszont a több napos képzések esetén: Profi, Svéd, Frissítő masszázs tanfolyamoknál két részletben lehetséges a befizetés, 50-50%-os arányban.
A Képzési szerződés aláírására a tanfolyam indulásakor kerül sor minden résztvevővel.
3. A képzési díj befizetése:
A jelentkezőket regisztrált hallgatóként, kizárólag a tanfolyami díj teljes összegével vagy a képzési díj első részletének befizetésével vesszük nyilvántartásba. Amennyiben a tanfolyami díjat utalással fizette be, úgy az Enterside Oktatási Központ, illetve az Oktató vállalja, hogy a befizetett díj megérkezésekor értesíti Önt e-mailben, valamint elküldi a számlát. Amennyiben néhány napon belül nem érkezik visszajelzés, kérjük jelezze azt az Enterside Oktatási Központ munkatársainak a feltüntetett elérhetőségeken.
A jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel ami azt jelenti, ha a tanuló még nem fizetett be tanfolyam díjat, ebben az esetben a Tanuló és a Képző is elállhat a tanfolyamtól. Amennyiben az Oktató felveszi a tanulóval a kapcsolatot és megtörténik az időpont egyeztetés a tanfolyamra és a Tanuló önszántából befizeti a képzés első részletét, vagy teljes összegét megfizeti, onnantól a Regisztrációs feltételek szabályai vonatkoznak rá.
4. Regisztráció módosítása:
Amennyiben a jelentkező még nem fizetett képzési díjat, abban az esetben még van lehetősége módosítani a képzésen, a befizetés után már nincs. Amennyiben a befizető egyáltalán nem tud/ nem kíván részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget semmilyen okból kifolyólag nem áll módunkban visszafizetni. Amennyiben a tanuló az adott városban megkezdte tanulmányait, a képző intézmény fenntartja a jogot a képzési helyszín módosítására. Azonban a tanuló önszántából nincs feljogosítva arra, hogy másik városra módosítsa a képzés helyszínét.
Az Enterside Oktatási Kózpont egyéni oktatást is vállal plusz költség nélkül, ebben az esetben az Oktatóval rugalmasan lehet egyeztetni az időpontokat. Egyéni oktatás esetén a képzés időtartama jelentősen rövidül, ami az Oktatóval egyeztetve, közös megbeszéléssel lebonyolítható. Egyéni oktatás esetén a tanfolyam díja nem változik. A képzési díjak tartalmazzák a vizsgadíjat és a jegyzetek árát is.
5. Részletfizetés:
Részletfizetési lehetőségre az 1 napos képzések esetében nincs lehetőség, viszont a több napos képzések esetén: Profi, Svéd, Frissítő masszázs tanfolyamoknál 2 részletben lehetséges a befizetés, 50-50%-os arányban. Vizsgára bocsátás feltétele a tanfolyami díj teljes összegének rendezése. Az a Tanuló, aki a Profi masszőr tanfolyamra jelentkezik, a szerződést az iskolával a Profi masszőr tanfolyamra megkötötte, de a tanfolyam elvégzése során igényli a Svéd masszőri tanfolyam vizsgát és az oklevelet, 10.000 forint vizsgadíj ellenében lehetősége van, Svéd masszőr vizsgára és a Svéd masszőr tanúsítvány megszerzésére. Azonban a Svéd masszőri tanúsítványt abban az esetben adjuk át, ha a Profimasszőr tanfolyam teljes összege ki lett fizetve. Profi masszőr tanfolyamról, Svéd masszőr tanfolyamra a szerződés megkötése után már nem módosíthat a Tanuló. Tanúsítványt, csak azon hallgató kaphat, aki a képzés teljes díját hiánytalanul megtérítette. Amennyiben a tanfolyam megkezdődött és a tanuló a képzést megkezdte, a befizetett tanfolyam díjának összege nem kerülhet visszafizetésre a tanuló részére.
6. Tanúsítványok:
Tanúsítványok hamisítás védelemmel és szakmakódszámmal ellátott, munkavállalásra alkalmas hivatalos Tanúsítványok, melyekre akár Vállalkozói Igazolvány is igényelhető. Tanúsítványaink 2018-tól hamisítás védelemmel ellátottak, ( egyedi, speciális dombornyomott szárazbélyegzővel) amennyiben Ön úgy véli Tanúsítványa nem eredeti, kérjük jelezze a központi telefonszámon.
Amennyiben a tanulónak bármilyen kérése, problémája merülne fel, azt a tanfolyam ideje alatt, az Oktatónak írásban köteles jelezni, amit az Oktató elolvasva, értesíti az iskolát és a kérést, problémát megoldja a Tanulóval. Ha a tanuló ezt nem jelzi időben, a problémával az Iskola nem köteles foglalkozni. A Tanúsítvány átvétele után reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A tanfolyam elvégeztével sem áll módunkban pénzt visszaadni.
Az azonos adatokkal rendelkező, már kiállított tanúsítvány pótlását 20.000 Ft/db áron biztosítjuk a kérelmező részére.
7. Applikáció:
Az applikáció használatához szükséges mindennemű technikai berendezést és szolgáltatást, (pl.: mobiletelefonkészülék, internetkapcsolat), a felhasznló köteles saját részére biztosítani. Az applikáció nem képezi részét a tanfolyamnak.
Az applikációban megtalálható videók szerzői jogvédelem alatt állnak. A videók csak és kizárólag saját részre, a tanfolyam elsajátítására használhatóak fel. Annak sokszorosítása és egyéb felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges. A tartalom engedély nélküli felhasználása jogi következményeket von maga után.
8. Hiányzások, megbetegedések:
Amennyiben a befizető betegség miatt (orvosi igazolással) a tanfolyam egészén nem tud részt venni, úgy fizetési kötelezettség nélkül átjelentkezhet egy másik tanfolyamra. Amennyiben a résztvevő tanfolyamról történő hiányzása túllépi a megengedett 20%-ot, úgy az adott tanfolyamot nem folytathatja, vizsgára nem bocsátható. Ebben az esetben van mód egy másik tanfolyamra átjelentkezni.
A képzés elvégzése után a tanulónak lehetősége van ingyenesen plusz órát igénybe venni, ez azt jelenti, hogy amennyiben számára a tanfolyami gyakorlásokon kívül is szüksége lenne további gyakorlásra, lehetősége van becsatlakozni, egy már folyamatban lévő csoporthoz. Az átjelentkezések, ismétlések további feltétele, hogy a kiválasztott tanfolyam létszáma még nem telt be, amennyiben betelt, egy következő csoportba lesz lehetősége csatlakozni a tanulónak.
Az Enterside Oktatási Központ fenntartja a jogot a tanfolyam helyszínének és időpontjának változására. Ritkán, de előfordul, hogy betegség, létszámhiány vagy váratlan lemondások miatt a tanfolyam időpontjai tolódnak, vagy a kezdési időpontja kitolódik. A tanfolyam időpontjait az Oktatóval lehet egyeztetni. Amennyiben a tanfolyam indulásra kerül, értesítjük a tanulót. A tanfolyam elmaradása miatt felmerülő egyéb költségeket (pl utazási díj) a Enterside Oktatási Központnak nem áll módjában megtéríteni.
A Jelentkezési lap kitöltésével a Tanuló elfogadja és tudomásul veszi a Regiszrtációs szabályzatot, ismertetőt.
9. Online oktatás:
Az érdeklődőknek a Jelentkezési lap kitöltésével lehetőségük van online tanfolyam elvégzésére is, amit a Jelentkezési lapon megjelölve tudnak kiválasztani. Az online tanfolyam biztosítja a tanulók számára a kényelmes, rugalmas otthoni tanulást az oktató videók és a jegyzetek segítségével, amely során személyes kontakt az oktatóval nem történik. A tanfolyam képzési díjának teljes összegű befizetése után a tanuló automatikusan hozzáfér az applikáción keresztül az oktatóvideóhoz, illetve az iskola biztosítja a további teljes tananyagot is, ezért az online képzés választása esetén részletfizetés nem lehetséges. Online tanfolyam választása esetén a tanulónak nem áll módjában személyes képzésben részt venni, a képzést köteles online formában befejezni.