Jelentkezési lap
Főoldal -> Tanfolyamok -> Aromaolajos Thai masszázs tanfolyam
Aromaolajos Thai masszázs tanfolyam
Nyugati hatásra alakult ki a tradicionális thai technikákat a hagyományos masszázsokat kombináló thai aromaolajos masszázs, amely különleges ötvözete a thai és az európai masszázstechnikáknak. Az izmok hangsúlyosabb átdolgozásával, valamint speciális illóolajok használatával számos kedvező hatás érhető el. A kezelés során a masszőr értékes illóolajakat alkalmaz különböző testi-érzelmi panaszok kezelésére, az aromaterápiával kombinált masszázs pedig manapság egyike a legnépszerűbb kezeléseknek a trópusi gyógyfürdőkben.
A masszázs jótékony hatásait fokozzák az aromaolaj aktív molekulái, amelyek (hordozóolajjal együtt) a bőrön keresztül bejutnak a véráramba, feszültségoldó, nyugtató hatást fejtenek ki a központi idegrendszerre, ugyanakkor az orron keresztül belélegezve javítják a közérzetet, elősegítik a teljes relaxációt.
Az aromaolajos thai masszázs aktivizálja a vér- és nyirokkeringést, javítja az energiaáramlást, ellazítja a testet és a lelket, segít elengedni a mindennapi feszültségeinket, mély, nyugodt állapotot hoz létre, ugyanakkor a bőrt rugalmassá és selymessé teszi.
Célja a testi-lelki béke elérése, mely a gyógyító, egészségvédő tevékenységen alapul. Legfőképpen betegség megelőző hatása van. az egész test főbb energiavonalain történő munka során, az energiák kiegyenlítése, blokkok oldása történik. Mindemellett komoly stresszoldó hatása van és hat a teljes test izomzatára, valamint a nyirokrendszerre is.
A kezelés során a masszírozó technikák és az aromatherápia mellett a résztvevő elsajátíthatja a merdidián pontok, energia vonalak stimulálását, kimozgatások technikáit így egy igazán különleges és kellemes masszázst adhat vendégeinek.
A testtel együtt a szellem relaxációja is megvalósul, felfrissülten, összeszedett állapotban, életkedvvel és optimizmussal feltöltődve távozhat a vendég az 1-1,5 órás kezelés után.
(A kezelés masszázs ágyon történik.)
A tanfolyam tematikája:
Thai masszázs eredete, Wat Po
Aromaterápiás olajok használata, szervezetre gyakorolt jótékony hatásaik
Masszázs hatásmechanizmusai
A masszázs javallatai ellenjavallatai
Meridián vonalak ismertetése, jelentőségük a testben
Az aromaolajos thai masszázs gyakorlati elsajátítása: masszázstechnikák, meridián vonalak stimulálása, kimozgatások, olajok használata stb.
A képzés célja:Olyan felkészültségű szakemberek képzése, akik anatómia és masszázselméleti, valamint gyakorlati tudással rendelkezve, szakszerűen és eredményesen segítik a környezetükben levő egészséges emberek közérzetének javítását, egészségük megtartását.
Akiknek ajánljuk:A tanfolyamot bárki elvégezheti, előképzettség nem szükséges.
Elhelyezkedési lehetőség:Vállalkozóként, wellness- spa gyógyfürdőkben, egészségügyi intézményekben, kozmetikában, fittness szalonokban.
Képzés formája:Elvégezhető csoportos, egyéni vagy online formában is.

A tananyagot úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára érthető és könnyen tanulható legyen, így a képzés elvégezhető személyes kiscsoportos, egyéni vagy online formában is.

Képzés ideje:2 nap
(szükség esetén plusz óra ingyenesen igénybe vehető)
Egyéni oktatásban:intenzív 1 napos képzés
(Plusz költség nélkül igénybe vehető.)
Képzés indulása:2024.04.22.és2024.05.28.
Vagy egyeztess rugalmasan időpontot Oktatóddal!
Minden végzett résztvevő számára további gyakorlási lehetőséget biztosítunk díjmentesen a csoportos képzéseken.
A képzés az alábbi városokban indul:
Székesfehérvár, Budapest 13.ker, Balatonfüred, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Győr, Hévíz, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nagykanizsa, Pécs, Siófok, Sopron, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg
Ára:40.000 Ft (a vizsga díját és a jegyzeteket is tartalmazza)
+ AJÁNDÉK, Ingyenes gyakorlati OKTATÓVIDEÓT adunk a képzéshez,
   mely mobilkészülékről kényelmesen bármikor megtekinthető
Felszerelés, eszközök:fürdőruha, 2 db törölköző, lepedő, papucs
A Tanúsítványok Angol és Német nyelven is elérhetőek!
Angol illetve Német nyelvű Tanúsítványainkat a külföldi hotelek, kozmetikai és fitness szalonok is elismerik, vagy akár külföldi vállalkozásra is alkalmasak.
Az oktatások hétvégi vagy hétköznapi, heti 1x1 napos tanrendben zajlanak, a jelentkezési lap kitöltése után az időpontok az Oktatókkal rugalmasan egyeztethetőek, így kényelmesen munka mellet is elvégezhetőek a tanfolyamok.
A képzés helyszíne a tanfolyam típusától függően változhat, így a pontos címet és a további tudnivalókat vagy emailben, vagy telefonon ismertetjük a résztvevőkkel.
A jelentkezési lap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár!
Amennyiben tanfolyamunk felkeltette érdeklődésed, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot és Oktatónk mihamarabb felveszi veled a kapcsolatot.
Jelentkezési lap
Amennyiben a fenti időpontok nem felelnek meg, vagy jelenleg nem indul tanfolyam a témában, de szeretne egy későbbi időpontra regisztrálni kérjük, kattintson a Jelentkezési lapra, rögzítse adatait és mi értesítjük, amikor újabb tanfolyam indul.