Jelentkezési lap
Főoldal -> Tanfolyamok -> Baba masszázs tanfolyam
Baba masszázs tanfolyam
A babamasszázs áldásos hatásairól nem lehet eleget írni. Egyrészt a baba nagyon élvezi, másrészt jótékony hatásai vannak, megelőzhetőek és megoldhatóak vele olyan kellemetlen problémák, mint a hasfájás, a fogzási fájdalom, az éjszakai alvászavarok.
Az anyamacska idejének felét a kiscica nyalogatásával tölti. Ennek nemcsak higéniai okai vannak: az állandó testkontaktussal és “masszázzsal” elősegíti a bélrendszer működését, erősíti a kismacska immunrendszerét. Nemcsak a macskák ismerték fel a babamasszázs jelentőségét, számos állatfajnál találkozhatunk ezzel a jelenséggel.
És bizony, ami a macskáknál működik, nálunk is beválhat. A testkontaktus, az ölelés, a kendőben hordozás elengedhetetlen a baba lelki fejlődéséhez és egészen a kiskamaszkorig nagyon fontos a gyermek számára az odabújás, ölelés. A masszírozott babák boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, kevesebb bennük a csecsemőkorral, a fejlődéssel egyébként együtt járó feszültség, szorongás. A hiszti, a testvérféltékenység és a dackorszak más kellemetlen velejárói is megszüntethetőek a babamasszázs által.
A masszázs elősegíti a bélrendszer működését és ez nemcsak a hasi masszázsra értendő, hanem az egész testre. A széklet és a gázok könnyebben ürülnek ki, ezáltal csökkennek vagy megszűnnek a hasfájás tünetei. A fogzási fájdalom is csökkenhető, a növekedési fájdalom megszűntethető. A javuló vérkeringés miatt az idegrendszer és az immunrendszer is gyorsabban fejlődik, erősebb lesz.
A képzés célja:Olyan felkészültségű szakemberek képzése, akik anatómia és masszázselméleti, valamint gyakorlati tudással rendelkezve, szakszerűen és eredményesen segítik a környezetükben levő egészséges emberek közérzetének javítását, egészségük megtartását.
A képzés általános jellemzése:A képzés 3/4 részét a gyakorlat teszi ki. A hallgatók erre a célra kitalált játék babákon gyakorolnak. Az órák családias hangulatban, kellemes környezetben folynak.
Akiknek ajánljuk:A tanfolyamot bárki elvégezheti, előképzettség nem szükséges.
Elhelyezkedési lehetőség:Vállalkozóként, wellness- spa gyógyfürdőkben, egészségügyi intézményekben, kozmetikában, fittness szalonokban.
Képzés formája:Elvégezhető csoportos, egyéni vagy online formában is.

A tananyagot úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára érthető és könnyen tanulható legyen, így a képzés elvégezhető személyes kiscsoportos, egyéni vagy online formában is.

Képzés ideje:1 nap
(szükség esetén plusz óra ingyenesen igénybe vehető)
Képzés indulása:2024.04.11.és2024.05.11.
Vagy egyeztess rugalmasan időpontot Oktatóddal!
Minden végzett résztvevő számára további gyakorlási lehetőséget biztosítunk díjmentesen a csoportos képzéseken.
A képzés az alábbi városokban indul:
Székesfehérvár, Budapest 13.ker, Balatonfüred, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Győr, Hévíz, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nagykanizsa, Pécs, Siófok, Sopron, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg
Ára:30.000 Ft (a vizsga díját és a jegyzeteket is tartalmazza)
+ AJÁNDÉK, Ingyenes gyakorlati OKTATÓVIDEÓT adunk a képzéshez,
   mely mobilkészülékről kényelmesen bármikor megtekinthető
A Tanúsítványok Angol és Német nyelven is elérhetőek!
Angol illetve Német nyelvű Tanúsítványainkat a külföldi hotelek, kozmetikai és fitness szalonok is elismerik, vagy akár külföldi vállalkozásra is alkalmasak.
Az oktatások hétvégi vagy hétköznapi, heti 1x1 napos tanrendben zajlanak, a jelentkezési lap kitöltése után az időpontok az Oktatókkal rugalmasan egyeztethetőek, így kényelmesen munka mellet is elvégezhetőek a tanfolyamok.
A képzés helyszíne a tanfolyam típusától függően változhat, így a pontos címet és a további tudnivalókat vagy emailben, vagy telefonon ismertetjük a résztvevőkkel.
A jelentkezési lap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár!
Amennyiben tanfolyamunk felkeltette érdeklődésed, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot és Oktatónk mihamarabb felveszi veled a kapcsolatot.
Jelentkezési lap
Amennyiben a fenti időpontok nem felelnek meg, vagy jelenleg nem indul tanfolyam a témában, de szeretne egy későbbi időpontra regisztrálni kérjük, kattintson a Jelentkezési lapra, rögzítse adatait és mi értesítjük, amikor újabb tanfolyam indul.