Jelentkezési lap
Főoldal -> Tanfolyamok -> Csokoládé masszázs tanfolyam
Csokoládé masszázs tanfolyam
A csoki masszázs azon wellness-kezelések közé tartozik, ami nem csak a bőrünkre van jó hatással, hanem a lelkünkre is. Növeli a szerotonin és az endorfin hatását, ami kihat a boldogsághormonokra. A hatóanyag 99%-os eredeti kakaót és 1 % ásványi anyagot tartalmaz. Ezek az összetevők nagyon jó hatással vannak a kollagén termelődésére és nagyon szépen kisimítják a bőrt.
Élmény a testnek, a léleknek. Igazi Anti-stresszkezelés A masszázs főbb jellemzője kozmetikai szerepe Több, mint 800 molekulájának köszönhetően a csokoládé hidratálja és tonizálja a bőrt Oldott ásványi anyag tartalma miatt bőrpuhító, revitalizáló hatású Idegrendszeri nyugtató, anti-depresszáns, szorongáscsökkentő. A koffein, polyphenol, theobromine és tannin garantálják hatását. Feniletilamint tartalmaz, így stimulálja az örömérzést. Segít az optimálisan hidratált állapot elérésében, öregedéskésleltető hatású A narancsbőr egyik legjobb ellenszerének tartják. A csoki serkenti az endorfintermelést, ami a boldogságérzetet fokozza.
Egyes szakemberek szerint a csokis masszázs karcsúsít. Kissé bizarr elgondolással akár úgy is fogalmazhatunk, hogy, amit felszedünk a csoki nassolásával, azt leadhatjuk, ha kívülről magunkra kenjük.
A képzés célja:Olyan felkészültségű szakemberek képzése, akik anatómia és masszázselméleti, valamint gyakorlati tudással rendelkezve, szakszerűen és eredményesen segítik a környezetükben levő egészséges emberek közérzetének javítását, egészségük megtartását.
Akiknek ajánljuk:A tanfolyamot bárki elvégezheti, előképzettség nem szükséges.
Elhelyezkedési lehetőség:Vállalkozóként, wellness- spa gyógyfürdőkben, egészségügyi intézményekben, kozmetikában, fittness szalonokban.
Képzés formája:Elvégezhető csoportos, egyéni vagy online formában is.

A tananyagot úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára érthető és könnyen tanulható legyen, így a képzés elvégezhető személyes kiscsoportos, egyéni vagy online formában is.

Képzés ideje:1 nap
(szükség esetén plusz óra ingyenesen igénybe vehető)
Képzés indulása:2024.04.13.és2024.05.14.
Vagy egyeztess rugalmasan időpontot Oktatóddal!
Minden végzett résztvevő számára további gyakorlási lehetőséget biztosítunk díjmentesen a csoportos képzéseken.
A képzés az alábbi városokban indul:
Székesfehérvár, Budapest 13.ker, Balatonfüred, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Győr, Hévíz, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nagykanizsa, Pécs, Siófok, Sopron, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg
Ára:30.000 Ft (a vizsga díját és a jegyzeteket is tartalmazza)
Felszerelés, eszközök:fürdőruha, 2 db törölköző, papucs, masszázskrém
A Tanúsítványok Angol és Német nyelven is elérhetőek!
Angol illetve Német nyelvű Tanúsítványainkat a külföldi hotelek, kozmetikai és fitness szalonok is elismerik, vagy akár külföldi vállalkozásra is alkalmasak.
Az oktatások hétvégi vagy hétköznapi, heti 1x1 napos tanrendben zajlanak, a jelentkezési lap kitöltése után az időpontok az Oktatókkal rugalmasan egyeztethetőek, így kényelmesen munka mellet is elvégezhetőek a tanfolyamok.
A képzés helyszíne a tanfolyam típusától függően változhat, így a pontos címet és a további tudnivalókat vagy emailben, vagy telefonon ismertetjük a résztvevőkkel.
A jelentkezési lap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár!
Amennyiben tanfolyamunk felkeltette érdeklődésed, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot és Oktatónk mihamarabb felveszi veled a kapcsolatot.
Jelentkezési lap
Amennyiben a fenti időpontok nem felelnek meg, vagy jelenleg nem indul tanfolyam a témában, de szeretne egy későbbi időpontra regisztrálni kérjük, kattintson a Jelentkezési lapra, rögzítse adatait és mi értesítjük, amikor újabb tanfolyam indul.
Az oktatások igény szerint, jó idő esetén nyugodt környezetben,
kellemes hangulatban, a szabadban történnek.