Jelentkezési lap
Főoldal -> Tanfolyamok -> Kézreflexológia masszázs tanfolyam
Kézreflexológia masszázs tanfolyam
A kézen – ugyanúgy, mint a talpunkon – megtalálhatóak szerveink kivetülései reflexterületek, pontok formájában. Ezt azt jelenti, tenyerünk, kézfejünk, ujjaink bizonyos pontjainak nyomásával, masszírozásával kezelhetjük pl.vesekövünket, székrekedésünket, magas-alacsony vércukrunkat, azonnali segítségként enyhíthetünk fejfájásunkon, idegességünkön, vagy alvásproblémáinkon.
Már több ezer éve ismert, hogy testünkön száznál is több aktív pont és zóna található. Ezek ingerléskor – nyomás, tűszúrás, masszírozás – ingerre, reflex, és visszahatás keletkezik az adott testrészben. Ezt a jelenséget használják már évezredek óta gyógyításra, ez a reflexterápia.
Kiválóan karbantartható kézreflexológiával:
hormonrendszerünk
idegrendszerünk
emésztő rendszerünk
vizeletkiválasztó rendszerünk
nyirokkeringésünk
vérkeringésünk, vérnyomásunk
Milyen hatásai vannak a masszázsnak?
Serkenti a vér és a nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert, segít a salaktalanításban, szabályozza a hormontermelő mirigyek működését, hatásos az enzimek működésére, fájdalomcsillapító hatása van (a masszázs hatására endorfin szabadul fel, ami hasonló vegyület, mint a morfin).
A képzés tematikája:
Kézmasszázs elmélete, reflexológiás pontok ismertetése
Szervrendszerek kezelésének elmélete
Kézmasszázs gyakorlati alapjai
Szervrendszerek kezelésének gyakorlata
A tanfolyamot bárki elvégezheti, aki kedvet érez hozzá!
A képzés célja:Olyan felkészültségű szakemberek képzése, akik anatómia és masszázselméleti, valamint gyakorlati tudással rendelkezve, szakszerűen és eredményesen segítik a környezetükben levő egészséges emberek közérzetének javítását, egészségük megtartását.
Akiknek ajánljuk:A tanfolyamot bárki elvégezheti, előképzettség nem szükséges.
Elhelyezkedési lehetőség:Vállalkozóként, wellness- spa gyógyfürdőkben, egészségügyi intézményekben, kozmetikában, fittness szalonokban.
Képzés formája:Elvégezhető csoportos, egyéni vagy online formában is.

A tananyagot úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára érthető és könnyen tanulható legyen, így a képzés elvégezhető személyes kiscsoportos, egyéni vagy online formában is.

Képzés ideje:1 nap
(szükség esetén plusz óra ingyenesen igénybe vehető)
Képzés indulása:2024.04.12.és2024.05.06.
Vagy egyeztess rugalmasan időpontot Oktatóddal!
Minden végzett résztvevő számára további gyakorlási lehetőséget biztosítunk díjmentesen a csoportos képzéseken.
A képzés az alábbi városokban indul:
Székesfehérvár, Budapest 13.ker, Balatonfüred, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Győr, Hévíz, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nagykanizsa, Pécs, Siófok, Sopron, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg
Ára:32.000 Ft (a vizsga díját és a jegyzeteket is tartalmazza)
+ AJÁNDÉK, Ingyenes gyakorlati OKTATÓVIDEÓT adunk a képzéshez,
   mely mobilkészülékről kényelmesen bármikor megtekinthető
Felszerelés, eszközök:fürdőruha, 2 db törölköző, papucs, masszázsolaj
A Tanúsítványok Angol és Német nyelven is elérhetőek!
Angol illetve Német nyelvű Tanúsítványainkat a külföldi hotelek, kozmetikai és fitness szalonok is elismerik, vagy akár külföldi vállalkozásra is alkalmasak.
Az oktatások hétvégi vagy hétköznapi, heti 1x1 napos tanrendben zajlanak, a jelentkezési lap kitöltése után az időpontok az Oktatókkal rugalmasan egyeztethetőek, így kényelmesen munka mellet is elvégezhetőek a tanfolyamok.
A képzés helyszíne a tanfolyam típusától függően változhat, így a pontos címet és a további tudnivalókat vagy emailben, vagy telefonon ismertetjük a résztvevőkkel.
A jelentkezési lap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár!
Amennyiben tanfolyamunk felkeltette érdeklődésed, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot és Oktatónk mihamarabb felveszi veled a kapcsolatot.
Jelentkezési lap
Amennyiben a fenti időpontok nem felelnek meg, vagy jelenleg nem indul tanfolyam a témában, de szeretne egy későbbi időpontra regisztrálni kérjük, kattintson a Jelentkezési lapra, rögzítse adatait és mi értesítjük, amikor újabb tanfolyam indul.