Jelentkezési lap
Főoldal -> Tanfolyamok -> Hawaii Lomi-Lomi masszázs tanfolyam
Hawaii Lomi-Lomi masszázs tanfolyam
A Lomi-lomi masszázs egy egyedülálló hawaii masszázstechnika, a hawaii polinéz őslakosok masszázsfogásain alapul. A masszázstechnikát a polinézek családon belül adták át egymásnak és ma is féltve őrzik, így több fajtája is kialakult. Nagyon fontos a kezelés alatt a masszőrből áradó nyugalom és harmónia, mely segíti a gyógyulást, a testi és lelki ellazulást. A masszírozás technikai végrehajtását a kéz, és az alkar, illetve a könyök-váltott nyomástechnikájával végezzük, ügyelve a megfelelő technikára. A lomi-lomi masszázs a Hawaii szigetekről származó, több évezredes ősi gyógyító masszázs. Ez egy különleges technikát igénylő masszázsfajta. Eme technika elősegíti az emberi test izomcsomóinak és stresszes állapotának oldódását. Az energia áramlás segítségével.
Ez a technika teljesen különbözik az európai masszázsoktól. A masszőr alkarjával végzi a kezelést lassú, folytonos mozdulatokkal átmasszírozva az egész testet. A masszázs alatt szóló zene segíti a ráhangolódást és az ellazulást. Ez egy igazi relax masszázs. Természetesen a testre gyakorolt jótékony hatások itt is jelentkeznek. Oldja az izomcsomókat, enyhíti a reumatikus és ízületi fájdalmakat, segíti az energiaáramlás fokozását és a keringést.
Számos luxus Wellness és SPA központ a világon mindenhol, elengedhetetlennek tartja, hogy szolgáltatási kínálatukban szerepeljen Lomi - Lomi masszázs is, amely ideális eszköznek bizonyul a rohanó - és önmagunkkal nem törődő élet megváltoztatására, a mindenhonnan ránk zúduló, túlzott információ áradattal való szembefordulásra, a munkával kapcsolatos kiégés vagy depresszió kezelésére.
A masszázs aromás olajjal történik. A kezelés időtartama kb. másfél óra.
A Hawaii Lomi masszázs javallatai:
Reumatikus ízületi problémáknál
Izomcsomók oldására
Vérkeringés stabilizálásnál
Feszültségérzés esetén
Stressz állapotánál
Illetve általános állapot javítása esetén
Tematika:
A Lomi-Lomi masszázs eredete
A kezelés indikációi és kontraindikációi
A Lomi-Lomi masszázs elméleti ismertetése
Masszázstechnikák gyakorlati alkalmazása
Akiknek ajánljuk:A tanfolyamot bárki elvégezheti, előképzettség nem szükséges.
Elhelyezkedési lehetőség:Vállalkozóként, wellness- spa gyógyfürdőkben, egészségügyi intézményekben, kozmetikában, fittness szalonokban.
Képzés formája:Elvégezhető csoportos, egyéni vagy online formában is.

A tananyagot úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára érthető és könnyen tanulható legyen, így a képzés elvégezhető személyes kiscsoportos, egyéni vagy online formában is.

Képzés ideje:1-2 nap
(szükség esetén plusz óra ingyenesen igénybe vehető)
Képzés indulása:2024.04.15.és2024.05.14.
Vagy egyeztess rugalmasan időpontot Oktatóddal!
Minden végzett résztvevő számára további gyakorlási lehetőséget biztosítunk díjmentesen a csoportos képzéseken.
A képzés az alábbi városokban indul:
Székesfehérvár, Budapest 13.ker, Balatonfüred, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Győr, Hévíz, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nagykanizsa, Pécs, Siófok, Sopron, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg
Ára:50.000 Ft (a vizsga díját és a jegyzeteket is tartalmazza)
Felszerelés, eszközök:2db törölköző, papucs, fürdőruha, masszázsolaj
A Tanúsítványok Angol és Német nyelven is elérhetőek!
Angol illetve Német nyelvű Tanúsítványainkat a külföldi hotelek, kozmetikai és fitness szalonok is elismerik, vagy akár külföldi vállalkozásra is alkalmasak.
Az oktatások hétvégi vagy hétköznapi, heti 1x1 napos tanrendben zajlanak, a jelentkezési lap kitöltése után az időpontok az Oktatókkal rugalmasan egyeztethetőek, így kényelmesen munka mellet is elvégezhetőek a tanfolyamok.
A képzés helyszíne a tanfolyam típusától függően változhat, így a pontos címet és a további tudnivalókat vagy emailben, vagy telefonon ismertetjük a résztvevőkkel.
A jelentkezési lap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár!
Amennyiben tanfolyamunk felkeltette érdeklődésed, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot és Oktatónk mihamarabb felveszi veled a kapcsolatot.
Jelentkezési lap
Amennyiben a fenti időpontok nem felelnek meg, vagy jelenleg nem indul tanfolyam a témában, de szeretne egy későbbi időpontra regisztrálni kérjük, kattintson a Jelentkezési lapra, rögzítse adatait és mi értesítjük, amikor újabb tanfolyam indul.