Jelentkezési lap
Főoldal -> Tanfolyamok -> Hawaii Lomi-Lomi masszázs tanfolyam
Hawaii Lomi-Lomi masszázs tanfolyam
A Lomi-lomi masszázs egy egyedülálló hawaii masszázstechnika, a hawaii polinéz őslakosok masszázsfogásain alapul. A masszázstechnikát a polinézek családon belül adták át egymásnak és ma is féltve őrzik, így több fajtája is kialakult. Nagyon fontos a kezelés alatt a masszőrből áradó nyugalom és harmónia, mely segíti a gyógyulást, a testi és lelki ellazulást. A masszírozás technikai végrehajtását a kéz, és az alkar, illetve a könyök-váltott nyomástechnikájával végezzük, ügyelve a megfelelő technikára. A lomi-lomi masszázs a Hawaii szigetekről származó, több évezredes ősi gyógyító masszázs. Ez egy különleges technikát igénylő masszázsfajta. Eme technika elősegíti az emberi test izomcsomóinak és stresszes állapotának oldódását. Az energia áramlás segítségével.
Ez a technika teljesen különbözik az európai masszázsoktól. A masszőr alkarjával végzi a kezelést lassú, folytonos mozdulatokkal átmasszírozva az egész testet. A masszázs alatt szóló zene segíti a ráhangolódást és az ellazulást. Ez egy igazi relax masszázs. Természetesen a testre gyakorolt jótékony hatások itt is jelentkeznek. Oldja az izomcsomókat, enyhíti a reumatikus és ízületi fájdalmakat, segíti az energiaáramlás fokozását és a keringést.
Számos luxus Wellness és SPA központ a világon mindenhol, elengedhetetlennek tartja, hogy szolgáltatási kínálatukban szerepeljen Lomi - Lomi masszázs is, amely ideális eszköznek bizonyul a rohanó - és önmagunkkal nem törődő élet megváltoztatására, a mindenhonnan ránk zúduló, túlzott információ áradattal való szembefordulásra, a munkával kapcsolatos kiégés vagy depresszió kezelésére.
A masszázs aromás olajjal történik. A kezelés időtartama kb. másfél óra.
A Hawaii Lomi masszázs javallatai:
Reumatikus ízületi problémáknál
Izomcsomók oldására
Vérkeringés stabilizálásnál
Feszültségérzés esetén
Stressz állapotánál
Illetve általános állapot javítása esetén
Tematika:
A Lomi-Lomi masszázs eredete
A kezelés indikációi és kontraindikációi
A Lomi-Lomi masszázs elméleti ismertetése
Masszázstechnikák gyakorlati alkalmazása
A tanfolyamot bárki elvégezheti, aki kedvet érez hozzá!
A képzés célja:Olyan felkészültségű szakemberek képzése, akik anatómia és masszázselméleti, valamint gyakorlati tudással rendelkezve, szakszerűen és eredményesen segítik a környezetükben levő egészséges emberek közérzetének javítását, egészségük megtartását.
Akiknek ajánljuk:A tanfolyamot bárki elvégezheti, előképzettség nem szükséges.
Elhelyezkedési lehetőség:Vállalkozóként, wellness- spa gyógyfürdőkben, egészségügyi intézményekben, kozmetikában, fittness szalonokban.
Képzés formája:Elvégezhető csoportos vagy Online formában is.

A tananyagot úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára érthető és könnyen tanulható legyen, így a képzés hatékonyan elvégezhető ONLINE formában is a professzionális oktatóvideók segítségével.

Képzés ideje:2 nap
Képzés indulása:2024.07.29.és2024.08.07.
Székesfehérvár, Budapest, Balatonfüred, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Győr, Hévíz, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nagykanizsa, Pécs, Siófok, Sopron, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg
Ára:50.000 Ft (a vizsga díját és a jegyzeteket is tartalmazza)
A Tanúsítványok Angol és Német nyelven is elérhetőek!
A jelentkezési lap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár!
Amennyiben tanfolyamunk felkeltette érdeklődésed, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot és kezd el a képzést akár most.
Jelentkezési lap
Minden képzésünket ONLINE formában is választhatod, ami akár azonnal elkezdhető. Ha szeretnél részt venni a tanfolyamon, kérjük töltsd ki a Jelentkezési lapot, rögzítsd adataid és kezd el a tanfolyamot most.