Jelentkezési lap
Főoldal -> Tanfolyamok -> Testtekercselő tanfolyam
Testtekercselő tanfolyam
A kezelendő testfelületre különféle pakolások, aromaterápia esetén éterikus olajok, vagy tengeri hatóanyagok (pl. alga, iszap) felvitele után a terület speciális fóliával vagy hatóanyaggal átitatott rugalmas pólyával kerülnek betekercselésre az adott testrészek. A hatóanyagtól függően kezelés közben erős hideg vagy meleg érzet lép fel, a hőhatás a keringést élénkíti, az anyagcserét fokozza. Kontúrfáslizás esetén a hatást fokozza az iszappakolás okozta ozmózisváltozás.

Ezzel a speciális testtekercselési módszerrel, jó eredményeket lehet elérni az alakformálás és cellulit területén egyaránt. Meleg terápiás eljárás, amellyel szauna hatást érünk el, így a szervezetünk a test lehűtésére kalóriát éget el, melyet a zsírszövetekből nyer (ha alacsony vércukor szinttel érkezik a vendég).
A képzés tematikája:
a testtekercselés elmélete
a kezelés előnyei
a kezelés ellenjavallatai
a testtekercselés menete
testpakolások típusai és részletes ismertetése
vivőanyagok helyes használata
A tanfolyamot bárki elvégezheti, aki kedvet érez hozzá!
A képzés célja:Olyan felkészültségű szakemberek képzése, akik anatómia és masszázselméleti, valamint gyakorlati tudással rendelkezve, szakszerűen és eredményesen segítik a környezetükben levő egészséges emberek közérzetének javítását, egészségük megtartását.
Akiknek ajánljuk:A tanfolyamot bárki elvégezheti, előképzettség nem szükséges.
Elhelyezkedési lehetőség:Vállalkozóként, wellness- spa gyógyfürdőkben, egészségügyi intézményekben, kozmetikában, fittness szalonokban.
Képzés formája:Elvégezhető csoportos vagy Online formában is.

A tananyagot úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára érthető és könnyen tanulható legyen, így a képzés hatékonyan elvégezhető ONLINE formában is a professzionális oktatóvideók segítségével.

Képzés ideje:1 nap
Képzés indulása:2024.07.24.és2024.08.26.
Székesfehérvár, Budapest, Balatonfüred, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Győr, Hévíz, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nagykanizsa, Pécs, Siófok, Sopron, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg
Ára:15.000 Ft (a vizsga díját és a jegyzeteket is tartalmazza)
A Tanúsítványok Angol és Német nyelven is elérhetőek!
A jelentkezési lap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár!
Amennyiben tanfolyamunk felkeltette érdeklődésed, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot és kezd el a képzést akár most.
Jelentkezési lap
Minden képzésünket ONLINE formában is választhatod, ami akár azonnal elkezdhető. Ha szeretnél részt venni a tanfolyamon, kérjük töltsd ki a Jelentkezési lapot, rögzítsd adataid és kezd el a tanfolyamot most.