Jelentkezési lap
Főoldal -> Tanfolyamok -> Thai masszázs tanfolyam Alap és Haladó szint
Thai masszázs tanfolyam Alap és Haladó szint
Az egyik legrégebbi, legnépszerűbb és leghatékonyabb keleti gyógymód szerte a világon a híres Thai masszázs. 2550 év alatt több száz emberöltőn keresztül kipróbált módszerek alapján, tanulták és adták tovább a mai napig. A masszázs technikája szájról-szájra terjedt, általában a családokon belül. A masszírozást a földön végzik, hiszen a masszőrnek és a páciensnek egy szinten kell lennie. Részben gyúró, részben nyújtó és feszítő fogásokkal, a különböző testrészek sajátos kimozgatásával a masszőr valamennyi ízületet, izomcsoportot átdolgozza, feloldva a bennük kialakult energiablokkokat. Az akupresszúrás pontok nyomásával az energiavonalak (meridiánok) mentén végighalad az egész testen egy sajátos koreográfia szerint. A kezelés többek között az energiavonalakon végzett nyújtások és nyomástechnikák alkalmazásából áll, illetve speciális kimozgatásokból, mely segíti mozgásrendszerünk javitását egészségünk, fittségünk megőrzését. A sokoldalú kezelés ideje két órán át is eltarthat, de van rövidített egy órás változata is. A thai masszázs, több mint masszázs: ötvözi az akupresszúra, jóga, reflexológia elemeit. Kilazítja az izületeket, nyújtja az izmokat, stimulálja a különböző szerveket, vitalizálja és felüditi a testet és a lelket egyaránt. Az élet sok területén pl. az otthonápolásban, a csecsemő- és gyermekgondozásban, a wellness és a gyógyászat, valamint az egészségmegőrzés területein használható nagyon jó eredménnyel. Fő célja a szabad energiaáramlás biztosítása, a szervezet saját energiáinak, öngyógyító rendszerének aktivizálása valamint rugalmas, oldott állapot és jó közérzet létrehozása.
Jótékony hatásai a szervezetre:
a vér és nyirokkeringés fokozásával serkenti az anyagcserét, ezáltal méregtelenítő, salaktalanító hatása van
csökkenti az izomfeszültséget, az izmok ellazult, kipihent állapotba kerülne
az energiablokkok felszabadításával helyreáll a test harmóniája, aktivizálódik öngyógyító ereje, erősödik az immunrendszer
növeli a szervezet energiaszintjét
oldja az izmok, ízületek merevségét
fájdalomcsillapító hatása is bizonyított, egyrészt akupresszúrás hatásának, másrészt a relaxáció következtében felszabaduló endorfinoknak köszönhetően.
A képzésben fontos szerepet kap a masszőr helyes testtartása, megfelelő pozicionálása, javallatok és ellenjavallatok ismertetése.
A képzés tematikája:
Thai masszázs történelme, háttere
Thai masszázs javallatai ellenjavallatai
A masszázs tárgyi feltételei
A Thai masszázshoz szükséges megfelelő testtartások, munkapozíciók elsajátítása
Energiavonalak ismertetése és azok kezelése
A masszázsban használatos nyújtások, kimozgatások ismertetése
Ülő, oldalsó, hátsó pocíciókban lévő testrészek gyakorlati kezzlése, nyújtások ismertetése
A képzés célja:Olyan felkészültségű szakemberek képzése, akik anatómia és masszázselméleti, valamint gyakorlati tudással rendelkezve, szakszerűen és eredményesen segítik a környezetükben levő egészséges emberek közérzetének javítását, egészségük megtartását.
Akiknek ajánljuk:A tanfolyamot bárki elvégezheti, előképzettség nem szükséges.
Elhelyezkedési lehetőség:Vállalkozóként, wellness- spa gyógyfürdőkben, egészségügyi intézményekben, kozmetikában, fittness szalonokban.
Képzés formája:Elvégezhető csoportos, egyéni vagy online formában is.

A tananyagot úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára érthető és könnyen tanulható legyen, így a képzés elvégezhető személyes kiscsoportos, egyéni vagy online formában is.

Csoportos képzés:2 nap
(szükség esetén plusz óra ingyenesen igénybe vehető)
Egyéni oktatásban:1 nap
(szükség esetén plusz óra ingyenesen igénybe vehető)
Képzés indulása:2024.04.16.és2024.05.23.
Vagy egyeztess rugalmasan időpontot Oktatóddal!
Minden végzett résztvevő számára további gyakorlási lehetőséget biztosítunk díjmentesen a csoportos képzéseken.
A képzés az alábbi városokban indul:
Székesfehérvár, Budapest 13.ker, Balatonfüred, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Győr, Hévíz, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nagykanizsa, Pécs, Siófok, Sopron, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg
Ára:60.000 Ft (a vizsga díját és a jegyzeteket is tartalmazza)
Egyéni intenzív oktatásban lehetséges plusz költség nélkül!
A Tanúsítványok Angol és Német nyelven is elérhetőek!
Angol illetve Német nyelvű Tanúsítványainkat a külföldi hotelek, kozmetikai és fitness szalonok is elismerik, vagy akár külföldi vállalkozásra is alkalmasak.
Az oktatások hétvégi vagy hétköznapi, heti 1x1 napos tanrendben zajlanak, a jelentkezési lap kitöltése után az időpontok az Oktatókkal rugalmasan egyeztethetőek, így kényelmesen munka mellet is elvégezhetőek a tanfolyamok.
A képzés helyszíne a tanfolyam típusától függően változhat, így a pontos címet és a további tudnivalókat vagy emailben, vagy telefonon ismertetjük a résztvevőkkel.
A jelentkezési lap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár!
Amennyiben tanfolyamunk felkeltette érdeklődésed, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot és Oktatónk mihamarabb felveszi veled a kapcsolatot.
Jelentkezési lap
Amennyiben a fenti időpontok nem felelnek meg, vagy jelenleg nem indul tanfolyam a témában, de szeretne egy későbbi időpontra regisztrálni kérjük, kattintson a Jelentkezési lapra, rögzítse adatait és mi értesítjük, amikor újabb tanfolyam indul.