Jelentkezési lap
Főoldal -> Minőségpolitika
Örömmel értesítjük érdeklődőinket, hogy 2016-ban az Enterside Oktatási Központ elnyerte a Fogyasztói Vélemény Tanúsítványt! A tanúsítvány az ügyfelekhez való készséges hozzáállás, valamint a kifogástalan munkavégzés ékes bizonyítéka.
Köszönjük a kedves résztvevők megtisztelő véleményezést.
Mi a Fogyasztói Vélemény Tanúsítvány?
A fogyasztói vélemény tanúsítvány 2014 óta van jelen a magyar piacon, a projekt a lengyel székhelyű CBOK Sp. z o.o. által lett létrehozva 2013-ban. Az újszerű vizsgálatok kimutatták, hogy a mindenütt jelenlévő internetnek és a gyors technológiai fejlődésnek köszönhetően egyre több új üzleti modell jön létre, ami együtt jár a fogyasztók magatartásának és reakcióinak változásával. Az új technológiáknak köszönhetően az ügyfelek sokkal, több információval rendelkeznek a termékekről, szolgáltatásokról, vállalkozásokról vagy az intézményekről. A tudatos fogyasztók információkat gyűjtenek azokról a cégekről, melyektől vásárolni szeretnének. Értelemszerűen tudni akarják, hogy az adott vállalkozás mennyire megbízható, nem kevés szabadidőt áldozva erre, mindehhez természetesen a világhálót használva. Ennek tudatában a Rybniki központú cégünknél megszületett az ötlet egy olyan szolgáltatás létrehozására, amely elősegíti az ügyfelek és a vállalkozások számára a megbízható együttműködést. Ezek után a megfelelő szakértelemmel kifejlesztettünk egy olyan innovatív kutatási módszert, amely lehetővé tette egy úgynevezett Vélemény Faktort meghatározó algoritmus létrehozását. A vizsgálati módszer egy teljesen innovatív és szerzői jogvédelem alatt álló, a véleményeket átvizsgáló tényezőkön alapul. Az ÜVVKözpont saját költségén vizsgálatokat folytat le minden magyar vállalkozásról, ezt a speciális intelligens programot használva, amit kezdetektől a CBOK fejlesztett ki. Érdemes hangsúlyozni, hogy az ÜVVKözpont jelenleg az egyedüli cég Magyarországon, amely ilyen típusú vizsgálatot folytat le.
100%-os Ajánlások:
Az alábbi Hotelek, Wellness központok, Fürdők, 100% megelégedettséggel ajánlják az Enterside Oktatási Köpontot az érdeklődőknek.
Hévízi Hotel Európa fit Superior,Hévíz
Árpád Fürdő,Székesfehérvár
Gellért Termál és Gyógyfürdő,Budapest
Ápoló Kéz Kft Hospice szolgálat,Nagykanizsa
Velence Resort & Spa,Velence
Vital Hotel Nautis,Gárdony
Agárd Thermál Spa,Agárd
Best Western Plusz Atrium Hotel,Németország, München
Flemings Mayfair Hotel,Anglia, London
Sofitel Vienna Stephansdom,Ausztria, Bécs
Vélemények rólunk:
„Örülök, hogy az Enterside Oktatást választottam, mert rengeteg új infóval gyarapodhattam, nagyon jól éreztem magam a tanfolyamokon és nem utolsó sorban a Tanúsítványaimat elfogadták Izraelben így elindíthattam saját vállalkozásomat.”
Youmnyczk Anna
„Még egyszer szeretném megköszönni a szuper oktatást, és a kedvességeteket. Ritka az ilyen rugalmas hozzáállás. Köszönöm, hogy elfoglalt munkám mellett is el tudtam végezni a tanfolyamot. Késöbbiekben szeretnék még tovább tanulni nálatok. Jelentkezni fogok.”
Németh Reni
„Nem bántam meg, hogy hozzátok jelentkeztem, köszönöm a felkészítést és a jónatácsokat vállakozásom elindításához.”
Temesvári Éva
„Csodaszép a Fehérvári okatótermetek, mikor beléptem nagyon örültem, hogy ilyen igényes, rendezett és szép környezetben tanulhatok.”
Béres Alekszandra
„Mindenképpen nálatok fogok tovább tanulni. Köszönök mindent.”
Kálmán Attila
„Eddig egy németországi Hotelben szobaasszonyként dolgoztam, de egy idő után megelégeltem és eldöntöttem, hogy masszőr szeretnék lenni. Így kerültem Önökhöz és milyen jól tettem, hogy Önöket választottam! A tanfolyam elvégzése után masszőrként dolgozom a hotelben és nagyon szeretem a munkám. Köszönöm tanáromnak a precíz oktatást a figyelmességét és kedvességét!”
Ágoston Judit
„Először a weboldal fogott meg, örültem, hogy áttekinthető és egyételműen fent van minden információ. Nem csalódtam.”
Szogoszlay András
„Azért jelentkeztem Önökhöz, mert láttam a rengeteg masszázsfajtát ami nagyon imponált. Hálás vagyok, hogy rövid itthoni tartózkodásom ideje alatt elvégezhettem a 8 féle masszázs tanfolyamot. Angliai vendégeim már nagyon várják az újdonságokat amiket megígértem nekik.”
Bartai Ilona
„Nagyon örültem, hogy egyénileg is elvégezhettem a tanfolyamot és nem került további költségekbe, így az oktató csak velem foglalkozott és a saját tempóban halladtunk.”
Vágó Nikolett
„Rengeteg tanfolyam van nálatok, az ember azt se tudja melyiket válassza.....
Problémába is kerültem a sok képzés láttán, hogy melyikeket is válasszam, de az okatásszervező hölgy készségesen segített eldönteni melyik képzések illenek a repertoáromba. Jövőre is jelentkezni fogok további tanfolyamokra.”
Sándor Marianna
„Szeretném megosztani Önökkel véleményemet a Svéd masszőr képzéssel kapcsolatban. Először is köszönetet szeretnék mondani Oktatómnak Andreának, a kiváló oktatásért, a hihetetlen kedvességért és hogy ennyi mindent tanulhattam tőle. Köszönöm a további információkat amivel segítette az elhelyezkedési lehetőségemet. Rendkívül érthetőnek és könnyen áttkeinthetőnek találtam a jegyzeteket és a tematikát, ami szintén segítette a vizsgához való felkészülésemet. Kiváncsian várom az új tanfolyamokat, szeretném magam tovább fejleszetni Önöknél.”
Matus Gyuláné
Minőségpolitika
Az Enterside Oktatási Központ vezetősége és szakképzett oktatói tevékenységük során elkötelezettségüket fejezik ki a szakmai követelmények betartására.
Feladatunknak tekintjük, hogy magas színvonalú szakmai ismeretekkel rendelkező szakembereket képezzünk, mivel ennek nyomán az iskola hírneve is értékké válik.
Célunk, hogy a résztvevők művelt és egészséges tagjai legyenek a társadalomnak.
Szakképzésünkben a munkaerő-piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó, korszerű szakmai ismereteket közvetítünk.
A résztvevőkkel szemben magas követelményeket támasztunk.
Célunk a személyi, tárgyi, anyagi feltételek megteremtése és alkalmazása során a minőségi szolgáltatás megkövetelése.
A csoportok létszámának kialakítása során a képzés minőségének biztosítása fontos elem számunkra.
Az Enterside Oktatási Központ vezetése nevében vállaljuk, hogy évente felülvizsgáljuk és ellenőrizzük, szükség szerint kiegészítjük minőségügyi rendszerünket, a minőségpolitikához illeszkedve minden évben mérhető minőségügyi célokat tűzünk ki.
Értékeink:
• minőség, precizitás
• kedvező ár,
• barátságos, színvonalas, partnerközeli képzési helyszín,
• a résztvevők igényei szerint alakított képzési programok és szolgáltatások
• Az Enterside Oktatási Központ célul tűzi ki, hogy a képzésein résztvevők olyan tudás birtokosai legyenek, mely előmozdítja beilleszkedésüket a tudás alapú társadalomba és javítja életminőségüket.