Jelentkezési lap
Főoldal -> Tanfolyamok -> Aromaolajos Thai masszázs tanfolyam
Aromaolajos Thai masszázs tanfolyam
Nyugati hatásra alakult ki a tradicionális thai technikákat a hagyományos masszázsokat kombináló thai aromaolajos masszázs, amely különleges ötvözete a thai és az európai masszázstechnikáknak. Az izmok hangsúlyosabb átdolgozásával, valamint speciális illóolajok használatával számos kedvező hatás érhető el. A kezelés során a masszőr értékes illóolajakat alkalmaz különböző testi-érzelmi panaszok kezelésére, az aromaterápiával kombinált masszázs pedig manapság egyike a legnépszerűbb kezeléseknek a trópusi gyógyfürdőkben.
A masszázs jótékony hatásait fokozzák az aromaolaj aktív molekulái, amelyek (hordozóolajjal együtt) a bőrön keresztül bejutnak a véráramba, feszültségoldó, nyugtató hatást fejtenek ki a központi idegrendszerre, ugyanakkor az orron keresztül belélegezve javítják a közérzetet, elősegítik a teljes relaxációt.
Az aromaolajos thai masszázs aktivizálja a vér- és nyirokkeringést, javítja az energiaáramlást, ellazítja a testet és a lelket, segít elengedni a mindennapi feszültségeinket, mély, nyugodt állapotot hoz létre, ugyanakkor a bőrt rugalmassá és selymessé teszi.
Célja a testi-lelki béke elérése, mely a gyógyító, egészségvédő tevékenységen alapul. Legfőképpen betegség megelőző hatása van. az egész test főbb energiavonalain történő munka során, az energiák kiegyenlítése, blokkok oldása történik. Mindemellett komoly stresszoldó hatása van és hat a teljes test izomzatára, valamint a nyirokrendszerre is.
A kezelés során a masszírozó technikák és az aromatherápia mellett a tanuló elsajátíthatja a merdidián pontok, energia vonalak stimulálását, kimozgatások technikáit így egy igazán különleges és kellemes masszázst adhat vendégeinek.
A testtel együtt a szellem relaxációja is megvalósul, felfrissülten, összeszedett állapotban, életkedvvel és optimizmussal feltöltődve távozhat a vendég az 1-1,5 órás kezelés után.
(A kezelés masszázs ágyon történik.)
A tanfolyam tematikája:
Thai masszázs eredete, Wat Po
Aromaterápiás olajok használata, szervezetre gyakorolt jótékony hatásaik
Masszázs hatásmechanizmusai
A masszázs javallatai ellenjavallatai
Meridián vonalak ismertetése, jelentőségük a testben
Az aromaolajos thai masszázs gyakorlati elsajátítása: masszázstechnikák, meridián vonalak stimulálása, kimozgatások, olajok használata stb.
A képzés célja:Olyan felkészültségű szakemberek képzése, akik anatómia és masszázselméleti, valamint gyakorlati tudással rendelkezve, szakszerűen és eredményesen segítik a környezetükben levő egészséges emberek közérzetének javítását, egészségük megtartását.
Akiknek ajánljuk:Első sorban Svéd-Frissítő- vagy gyógy masszőr oklevéllel rendelkező masszőröknek, akik szeretnék szolgáltatásaikat bővíteni, továbbá kozmetikusoknak, természetgyógyászoknak és gyógytornászoknak, de igény szerint bárki elvégezheti aki kedvet érez hozzá.
Elhelyezkedési lehetőség:Vállalkozóként, wellness- spa gyógyfürdőkben, egészségügyi intézményekben, kozmetikában, fittness szalonokban.
Képzés formája:csoportos felnőttképzés vagy kérésre egyéni oktatás.
Képzés ideje:2 nap
(szükség esetén plusz óra ingyenesen igénybe vehető)
Egyéni oktatásban:intenzív 1 napos képzés
(Plusz költség nélkül igénybe vehető.)
Képzés indulása:2021.01.13.és2021.02.10.
Vagy egyeztess rugalmasan időpontot Oktatóddal!
Minden végzett tanulónk számára további gyakorlási lehetőséget biztosítunk díjmentesen a csoportos képzéseken.
A képzés az alábbi városokban indul:
Székesfehérvár, Budapest 13.ker, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Győr, Hévíz, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nagykanizsa, Pécs, Siófok, Sopron, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg
Ára:35.000 Ft (a vizsga díját és a jegyzeteket is tartalmazza)
A képzéseket bárki elvégezheti, előképzettség nem szükséges.
+ AJÁNDÉK, Ingyenes gyakorlati OKTATÓVIDEÓT adunk a képzéshez,
   mely mobilkészülékről kényelmesen bármikor megtekinthető
Felszerelés, eszközök:fürdőruha, 2 db törölköző, lepedő, papucs
A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők Vállalkozásra alkalmas, az Enterside Kft. által kiállított Aromaolajos Thai masszázs tanfolyam elvégzését igazoló szakmakód számmal, QR-kóddal és hamisítás védelemmel ellátott Tanúsítványt kapnak.
A Tanúsítványok Angol és Német nyelven is elérhetőek!
Angol illetve Német nyelvű Tanúsítványainkat a külföldi hotelek, kozmetikai és fitness szalonok is elismerik, vagy akár külföldi vállalkozásra is alkalmasak.
A képzéseket szakmailag felügyeli: Gráczer Andrea (Oktatásszervező, Gyógymasszőr, Sportmasszőr, Fitness Sportoktató, Életmód és Táplálozás tanácsadó, Oktató).
Az oktatások hétvégi vagy hétköznapi, heti 1x1 napos tanrendben zajlanak, a jelentkezési lap kitöltése után az időpontok az Oktatókkal rugalmasan egyeztethetőek, így kényelmesen munka mellet is elvégezhetőek a tanfolyamok.
A képzés helyszíne a tanfolyam típusától függően változhat, így a pontos címet és a további tudnivalókat vagy emailben, vagy telefonon ismertetjük a tanulókkal.
A jelentkezési lap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár!
Amennyiben tanfolyamunk felkeltette érdeklődésed, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot és Oktatónk mihamarabb felveszi veled a kapcsolatot.
Jelentkezési lap
Amennyiben a fenti időpontok nem felelnek meg, vagy jelenleg nem indul tanfolyam a témában, de szeretne egy későbbi időpontra regisztrálni kérjük, kattintson a Jelentkezési lapra, rögzítse adatait és mi értesítjük, amikor újabb tanfolyam indul.