Jelentkezési lap
Főoldal -> Tanfolyamok -> Baba masszázs tanfolyam
Baba masszázs tanfolyam
A babamasszázs áldásos hatásairól nem lehet eleget írni. Egyrészt a baba nagyon élvezi, másrészt jótékony hatásai vannak, megelőzhetőek és megoldhatóak vele olyan kellemetlen problémák, mint a hasfájás, a fogzási fájdalom, az éjszakai alvászavarok.
Az anyamacska idejének felét a kiscica nyalogatásával tölti. Ennek nemcsak higéniai okai vannak: az állandó testkontaktussal és “masszázzsal” elősegíti a bélrendszer működését, erősíti a kismacska immunrendszerét. Nemcsak a macskák ismerték fel a babamasszázs jelentőségét, számos állatfajnál találkozhatunk ezzel a jelenséggel.
És bizony, ami a macskáknál működik, nálunk is beválhat. A testkontaktus, az ölelés, a kendőben hordozás elengedhetetlen a baba lelki fejlődéséhez és egészen a kiskamaszkorig nagyon fontos a gyermek számára az odabújás, ölelés. A masszírozott babák boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, kevesebb bennük a csecsemőkorral, a fejlődéssel egyébként együtt járó feszültség, szorongás. A hiszti, a testvérféltékenység és a dackorszak más kellemetlen velejárói is megszüntethetőek a babamasszázs által.
A masszázs elősegíti a bélrendszer működését és ez nemcsak a hasi masszázsra értendő, hanem az egész testre. A széklet és a gázok könnyebben ürülnek ki, ezáltal csökkennek vagy megszűnnek a hasfájás tünetei. A fogzási fájdalom is csökkenhető, a növekedési fájdalom megszűntethető. A javuló vérkeringés miatt az idegrendszer és az immunrendszer is gyorsabban fejlődik, erősebb lesz.
A tanfolyamot bárki elvégezheti, aki kedvet érez hozzá!
A képzés célja:Olyan felkészültségű szakemberek képzése, akik anatómia és masszázselméleti, valamint gyakorlati tudással rendelkezve, szakszerűen és eredményesen segítik a környezetükben levő egészséges emberek közérzetének javítását, egészségük megtartását.
Akiknek ajánljuk:A tanfolyamot bárki elvégezheti, előképzettség nem szükséges.
Elhelyezkedési lehetőség:Vállalkozóként, wellness- spa gyógyfürdőkben, egészségügyi intézményekben, kozmetikában, fittness szalonokban.
Képzés formája:Elvégezhető csoportos vagy Online formában is.

A tananyagot úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára érthető és könnyen tanulható legyen, így a képzés hatékonyan elvégezhető ONLINE formában is a professzionális oktatóvideók segítségével.

Képzés ideje:1 nap
Képzés indulása:2024.07.29.és2024.08.14.
Székesfehérvár, Budapest, Balatonfüred, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Győr, Hévíz, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nagykanizsa, Pécs, Siófok, Sopron, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg
Ára:30.000 Ft (a vizsga díját és a jegyzeteket is tartalmazza)
A Tanúsítványok Angol és Német nyelven is elérhetőek!
A jelentkezési lap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár!
Amennyiben tanfolyamunk felkeltette érdeklődésed, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot és kezd el a képzést akár most.
Jelentkezési lap
Minden képzésünket ONLINE formában is választhatod, ami akár azonnal elkezdhető. Ha szeretnél részt venni a tanfolyamon, kérjük töltsd ki a Jelentkezési lapot, rögzítsd adataid és kezd el a tanfolyamot most.