Jelentkezési lap
Főoldal -> Tanfolyamok -> Kleopátra masszázs tanfolyam
Kleopátra masszázs tanfolyam (+ testpakolások)
Joghurt-méz keverékével történő teljes testmasszázs. Kleopátra, mert Ő fürdött tejben-mézben, ezért volt híresen szép a bőre. A masszázs alkalmazásakor a használt termékeket frissen magunk keverjük és persze melegen tálaljuk. Hatására teljes kikapcsolódás, kényeztetés, lazítás vár vendégünkre.
A képzés tematikája:
A tanfolyam során tanulóink megtanulják a különböző peleing technikák alkalmazását. A vivőanyagok pontos elkészítési módját, melyeket csakis természetes anyagokból az előírt receptúra alapján készítünk. (A peleinget, a krémet és a pakolást is.) Ezen felül megismerkedünk az ásványi agyag és iszappakolás módszereivel, alkalmazási területeivel és egészségügyi hatásukkal.
Akiknek ajánljuk:Bárkinek, aki kedvet érez hozzá.
Elhelyezkedési lehetőség:Vállalkozóként, wellness- spa gyógyfürdőkben, egészségügyi intézményekben, kozmetikában, fittness szalonokban.
Képzés formája:csoportos felnőttképzés vagy kérésre egyéni oktatás.
Képzés ideje:1 nap
(szükség esetén plusz óra ingyenesen igénybe vehető)
Képzés indulása:2021.01.08.és2021.02.02.
Vagy egyeztess rugalmasan időpontot Oktatóddal!
Minden végzett tanulónk számára további gyakorlási lehetőséget biztosítunk díjmentesen a csoportos képzéseken.
A képzés az alábbi városokban indul:
Székesfehérvár, Budapest 13.ker, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Győr, Hévíz, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nagykanizsa, Pécs, Siófok, Sopron, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg
Ára:20.000 Ft (a vizsga díját és a jegyzeteket is tartalmazza)
A képzéseket bárki elvégezheti, előképzettség nem szükséges.
Felszerelés, eszközök:fürdőruha, 2 db törölköző, papucs, masszázskrém
A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők az Enterside Kft. által kiállított Kleopátra masszázs tanfolyam elvégzését igazoló szakmakód számmal, QR-kóddal és hamisítás védelemmel ellátott Tanúsítványt kapnak.
A Tanúsítványok Angol és Német nyelven is elérhetőek!
Angol illetve Német nyelvű Tanúsítványainkat a külföldi hotelek, kozmetikai és fitness szalonok is elismerik, vagy akár külföldi vállalkozásra is alkalmasak.
A képzéseket szakmailag felügyeli: Gráczer Andrea (Oktatásszervező, Gyógymasszőr, Sportmasszőr, Fitness Sportoktató, Életmód és Táplálozás tanácsadó, Oktató).
Az oktatások hétvégi vagy hétköznapi, heti 1x1 napos tanrendben zajlanak, a jelentkezési lap kitöltése után az időpontok az Oktatókkal rugalmasan egyeztethetőek, így kényelmesen munka mellet is elvégezhetőek a tanfolyamok.
A képzés helyszíne a tanfolyam típusától függően változhat, így a pontos címet és a további tudnivalókat vagy emailben, vagy telefonon ismertetjük a tanulókkal.
A jelentkezési lap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár!
Amennyiben tanfolyamunk felkeltette érdeklődésed, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot és Oktatónk mihamarabb felveszi veled a kapcsolatot.
Jelentkezési lap
Amennyiben a fenti időpontok nem felelnek meg, vagy jelenleg nem indul tanfolyam a témában, de szeretne egy későbbi időpontra regisztrálni kérjük, kattintson a Jelentkezési lapra, rögzítse adatait és mi értesítjük, amikor újabb tanfolyam indul.